10.7.13

Jalkavaimolamppu

Eihän siinä mennytkään kuin kaksi vuotta. Toiset projektit vain vaativat enemmän aikaa. Ja sähkömiehen.
14 kommenttia:

 1. aika karmiva :D ite ainakin pelästyisin ku menee yöllä vessaan ja sit kattoo ko olohuoneessa seisookin joku

  VastaaPoista
 2. Hieno,veistoksellinen! Omalta kohdaltani uskoisin tuntuvan mukavalta,kun yksin kotona ollessaankin voisi kokea olevan edes hiljaista seuraa tarjolla, jos tulee tylsää :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ♥ , kelpais kyllä meillekin. Tollasta mallinukkea voi olla vaikea löytää :(

  VastaaPoista
 4. Ehkä coolein lamppu ikinä! Itse joskus (tai no aika paljon edelleenkin) olen haaveillut mallinukesta, siitä tulis ihan loistava sisustuselementti mun muutenkin erikoiseen (lue: tyylittömään) sisustukseeni. Mutta toi lamppu on jo oikeasti tyylikäs, tuollaisen jos olis keksinyt tehdä jokin Trendikäs Yritys, niin tuollaisen haluis joka toinen ja hintaa olis varmaan 700e.

  VastaaPoista
 5. Hyi miten ruma lamppu! Vaan taitaa muutenkin olla sisustus tasoa "köyhä ja tyylitajuton"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa.... vai miten se menikään ;)

   Poista
  2. Onneksi ihminen sen sisustuksen takana ei sentään ole lajia "tyhmä ja törkeä".

   Poista
 6. Mahtava idea! :) Joskus olen nähnyt pehmoeläimistä tehtyjä lamppuja. Yhden nallen olisin kotiuttanut, jos se olisi ollut kaupan.

  VastaaPoista
 7. Anonyyminä on helppo huudella tyhmiä kommenteja. Onneksi löytyy myös fiksua porukkaa. Lamppu on ihan loistava! T: Kolmen tytön äiti Ylöjärveltä. :)

  VastaaPoista
 8. Ihan törkeen siisti, haluun tommoisen eteiseen. Ny heti!

  VastaaPoista
 9. Itse olen perinteisemmän tyylin kannattaja, joten kodissani ei todennäköisesti nähtäisi tällaista lamppua. Ihailen kuitenkin suunnattomasti ihmisiä, jotka näkevät esineissä jotain muuta kuin mihin ne on alunperin tarkoitettu ja vielä toteuttavat näkemyksensä! Mielikuvitus ja sen käyttö on vaan mahtavaa!

  -Maaria-

  VastaaPoista
 10. Musta tää on ihanan erikoinen! Ja kuka se sanoo että kaikilla pitäs olla samanlainen tylsä sisustus (enkä tarkota että kaikilla ois aina tylsä sisustus ;) ). Ei kukaan. Kyllä sitä vaan toisten koteihin sopii tämmöset pienet erikoisuudet. Mun kotiin sopis ainaki hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)