30.9.13

tietokonneeta ei blogata

Blogi on kiinni ja hiljaa nyt hamaan tulevaisuuteen. Tietokoneeni hajosi useamman korjausyrityksen jälkeen pysyvästi. Menetin paljon muutakin kuin työvälineen. Kokonainen kesä kuvamuistoja pyyhkiytyi bittiavaruuteen. Ilman tietokonetta ei ole kuvia, ei tekstiä, ei mitään blogiin kirjoitettavaa. Tietokoneen hankintaan tarvittavia varoja ei ole, pyörää on maksettavana vielä riittämiin.

On syksy. Aamut ovat pimeitä ja näin leipurina pirun aikaisia. Joka maanantai T aloittaa laskemisen alusta, toinen käsi selän taakse, viisi sormea pystyyn, perjantaina isi tulee kotiin. Minäkin odotan.

6 kommenttia:

 1. Heips, olis uudenvertainen pöytäkone, litteällä näytöllä - 120e. Ja jos haluat rullilla olevan pöydän, , jossa vedettävä näppis-taso +10 e ?. Voisin tuoda - ehkä ens viikolla.
  Laitanko yv ? Osamaksukin sopii .

  Käytän keskusyksikön vielä `putsauksessa` ennen luovutusta

  VastaaPoista
 2. En tietenkään tiedä kuinka tietokoneesi kuoli, mutta kiintolevy kannattaa ottaa talteen. Itse sain pelastettua kuvat ja tiedostot kahdelta täysin hengettömältä koneelta, kun otin kovot irti ja ostin niille kotelot. Voi sitä riemua... Eli jos et itse ole nörttihenkinen, niin hälyytä ihmeessä joku tuttavapiirin datavelho hätiin!
  Ja pliiiiis, tule takaisin bloggaamaan niin pian kuin mahdollista!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Toivottavasti asia järjestyy pian parhain päin! Minäkin nimittäin niin toivon, että saisin lukea teidän elämästänne :) Olette usein mielessäni ja toivon teille kaikkea hyvää!

  Yhden mummi

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Toivotttavasti asiat järjestyvät!

  VastaaPoista
 5. Voi harmi... Toivottavasti saat pian uuden koneen! Tsemiä!

  VastaaPoista
 6. Voi tylsyys. Toivotaan ihmettä ja uuden koneen ilmestymistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)