4.9.13

Välikaudesta toppaan


Olen edelleen ihan hukassa ulkovaatteiden kanssa. Uskon, että joku onnistuu pärjäämään yhdellä täydellisellä valinnalla koko kauden, ja säästää selvää rahaa, vaikka se yksi valittu olisikin hintava. Koska olen avuton, ja päiväkodissa lapsi ulkoilee joka päivä, oli sää mikä tahansa, on ulkovaatteita tällekin välikaudelle kertynyt..

-fleecehaalari
-fleecetakki
-takki+housut välikausipuku
-softshelltakki
-siisti kaupunkiparka
-kurahousut, takki ja hanskat
-gore-tex lenkkarit
-kumisaappaat
-lapaset
-pari trikoopipoa

Onneksi suurin osa tuosta listasta on keväältä jo, ja menevät vielä tämän kauden. Syksyinen kelikin loppuu Suomessa aina lyhyeen, ja alkaa loputtoman pitkältä tuntuva talvi. Sitä varten on nyt sitten se fleecehaalari ja tuo kuvan ihana toppahaalari. Talvelle on lisäksi olemassa kengät, mutta asustepuolella on vielä töitä tehtävänä. Villalapaset ja villasukat on jo neulottu, mutta pipo, kypärämyssy ja hanskat pitäisi taas löytää. Hanskoissa taidan luottaa vanhaan suosikkiin, Elsa Pitkäsen hanskoihin. Hattu taas on tyylijuttu, ja siksi ehkä omalla neulontalistalla.

Tämä ulkovaatesavotta taitaa jatkua koko talvenkin. Koska tarviihan sitä olla varmaan joku siistimpikin takki..

1 kommentti:

  1. Ihana halari! Meiltä löytyy talveksi sama mutta sinisenä. =) Reiman vaatteet on oikeesti tosi hyviä ja Suomen oloihin tehtyjä. Välivaatteeksi suosittelisin lämpimästi ihan rehellistä villahaalaria, se pitää lapsukaiset oikeasti lämpiminä. (Fleece kun käytännössä muovia ja muovihan ei lämmitä, itselle jäi nämä neuvolantädin viisaat sanat mieleen vauva-ajalta) =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)