2.9.13

Viimeisiä viedään


Joposessa on takarengas hieman soikea, etukori repsottaa lähes irti, ja lastenistuimessa on halkeama. Siinä ne kaatumisen jälkitarkastuksessa huomatut. Mustelmat on jo parantuneet.

Kaksi kassillista ruokaa, mm. viisi litraa maitoa. Pullollinen (huonoa) luomupunkkua alkosta.

Ensi viikolla laatikko on lastattu mun lapsella. En malta odottaa!

4 kommenttia:

 1. Voih, IHANAA♥ tuleeko teille jo Joulu :)......Ihanaa......Jokohan uskaltaisin onnitella :)
  Koitappas nyt Jopoilla turvallisesti vielä. Jopohan on jo itseasiassa vaarallinen :(......Tirpan istuin halki ja rengas vinkuralla sekä keikkuvat ruokakassit.
  Ihan tulin hyvälle mielelle kun luin päivityksesi. Ihanaa teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihan vielä joulu ole, pyörä on virallisesti meidän vasta kun saan sen joulukuussa maksettua loppuun. :)
   Mutta joka tapauksessa nämä ajat rikkinäisellä ja riittämättömällä pyörällä loppuvat tällä viikolla. <3

   Poista
 2. Vielä kerran haluaisin varoittaa että halpislaatikkopyöriin on moni pettynyt. Osta kerralla laatua eli Christiania tai Workcycles. Ne jotka hankkivat Pakkirattaan tai Babboen, myyvät pyöränsä hyvin pian pois tai purkavat kapan nopeasti koska ajo on niin luokattoman huonoa. Hyvä pyörä taas kestää toistakymmentä vuotta itsellä ja säilyttää jälleen,yyntiarvon hienosti. Tässä kannattaa lainata vaikka mummolta kuin ostaa huono peli hetken hätään. Harkitse siis vielä kun kerkeät! Oiva apu valintaan on tuo Tavarafillarin foorumi :) Sieltä löytyy pari ketjua myös niistä onnettomista jotka ovat valinneet tuon minkä sinä olet ostamassa. Sanon tämän itsekin laatikkofillaria ostavana yksinhuoltajana, kaikella ystävyydellä. Ei ole kiva katsoa kun joku heittää tonnin kaivoon jos rahaa on alunperinkin niukasti. Aurinkoista syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei ole mummoa keneltä lainata. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)