21.12.13

Joulumieltä

(Tietokoneettomana blogin kirjoittaminen on osoittautunut mahdottomaksi. Mutta muutaman päivän päästä tuokin asia korjautuu, ja sitten on taas blogissakin elämää!)

Jäin miettimään tänä vuonna päiväkodintätien muistamista, kun niitä on vuoropäiväkodissa paljon ja vaihtelevasti. Mitään tiettyä määrää ei henkilöstöä ole, ja osa harjottelijoista ja sijaisista on Teelle rakkaampia kuin vakituisista. Olisi siis hankala ostaa yksittäisiä lahjoja, aina joku jäisi muistamatta, tai sitten laskussa mentäisiin helposti kipurajan yli..

Päätin sitten tehdä piparkakkutalon koko ryhmän iloksi. Koristelin rakennelmaa itse aika minimaalisesti, ja annoin mukaan setin sokerikuorrutteita, strösselin loppuja ja värikkäitä karkkeja. Tädit ja lapset saivat askarrella keskenään ja lopuksi rakennelmasta riitti maistiaisia kaikille päiväkodin lapsille ja koko henkilöstölle. Valitettavasti iltapäivällä kun olin ajatellut kuvaavani koristellun talon päiväkodilla, ei siitä ollut jäljellä enää kuin muruja..





Koristelutarvikkeita..

Mittakaavakin sesongin mukaisesti..


Muistitteko te opettajia/päiväkodin tätejä jotenkin? Miten?

6 kommenttia:

 1. Joulutähti, pari tuikkukuppia ja paketti tuikkuja oli meiän pojan kiitokset perhepäivähoitajalleen. Tosi hankalaa ostaa, kun ei tunne ihmistä juuri yhtään.

  VastaaPoista
 2. Me veimme eskariopeille ja kerhotädeille pikkulahjat, joissa oli Pandan suklaata, tuikkuja ja jouluiset lautasliinat. :) Kaunis on tekemäsi piparkakkutalo ja idea tosi kiva. :)
  Leppoisaa joulun aikaa teille! *<:o)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea ja ihana talo ja kuusi! :)

  VastaaPoista
 4. Me vietiin kolmelle tarhantädille sellaset vanhanajan lasikipot joihin olin laittanut erivärisiä, tuoksuttomia parafiinikynttilöitä :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen yleensä leiponut jotakin päiväkodin kahvihuoneeseen ja opehuoneeseen. Nyt on lapsia kahdessa eri koulussa ja vielä päiväkodissakin, niin leivoin vain päiväkodille. Lapset tekivät kukin omalle opelleen ison piparkakun, jonka koristelivat itse.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)