8.1.14

Ilon aiheita: Tyyne


Kesäkuussa perheemme kasvoi yhdellä jäsenellä, pienellä kissalla nimeltään Tyyne. Tyyne ei ole minun kissani, vaikka huolehdinkin siitä. Se on Tirpan, henkeen ja vereen. Tee saa kantaa sitä, halia, pusutella, silitellä, ajeluttaa sitä nukenvaunuissa, ja kaikkeen Tyyne osallistuu ilman vastustelua. Ja kun ilta hiljenee, ja T käy nukkumaan, käy Tyyne viereen ja painaa silmät kiinni.

Lapsen ja eläimen muodostama ystävyyssuhde jaksaa hämmästyttää ja ilahduttaa minua.

Miten meille osuikaan toinen näin upea kissa, meidän perheeseemme sopiva. Tyyne ja Sopu nukkuvat sohvalla vieretysten, pesevät toistensa korvat ja sekoittavat lankakeräni. Isäihminen on viikonloppuisin kovin rakastettu, herää välillä neljän naisen kanssa samasta sängystä: minä vieressä, Tee kainalossa, Tyyne rinnan päällä ja Sopu jalkopäädyssä. Kun laitan ruokaa, on minulla kolme tyttöä pyörimässä jaloissa ja kärttämässä maistiaisia.

1 kommentti:

  1. Ihana kissa ja nimikin näyttää sopivan kissaneidille mainiosti :) Itsekin pyörin täällä kissakuumeessa, ehkä joskus..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)