26.1.14

No se mekko


Tämä on kuin palapeli. Kun kaikki osat ovat kasassa, voin hengittää vapaammin. Juuri nyt jännittää, sopiiko sitä joukkoon ollenkaan. Liian prinsessa? Liian aikuinen? Liian lapsellinen? Väärän värinen?

Ymmärtänette.

10 kommenttia:

 1. Näytät varmasti upealta :) Minulla myös näitä edustustilaisuuksia silloin tällöin, juuri tilasin kaksi iltapukua.. Ei ihan ominta juttua, mutta on se ihan mukavaakin!

  VastaaPoista
 2. Huh, aivan ihana mekko. Tsemppiä juhliin, itselläni ainakin (kohtuuttoman) suuri stressi tuli juurikin vuosijuhliin valmistautumisesta. Kaikista pahinta oli mekon etsiminen, joka ratkesikin vasta pari päivää ennen h-hetkeä. Itse juhlat olivat kuitenkin varsin vapaat, vaikka historian opiskelijoista löytyykin jokunen etiketti-intoinen ja perinteitä vaaliva henkilö.

  Kiva muuten kuulla pitkästä aikaa teidän kuulumisia, kun on matkassa jostain syystä roikkunut jo useamman vuoden! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko, juuri sopivasti kaikkea! Nauti juhlasta, puvusta se ei varmasti jää kiinni :))

  Mukavaa kevättä!
  Yhden mummi

  VastaaPoista
 4. Upea mekko! Ton kanssa vois sopia joku tällainen hiustyyli http://www.zimbio.com/Celebrity+Prom+Hairstyles/articles/fGH5QwvYXuW/Selena+Gomez+Prom+Hairstyle+Ideas+2010

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain samanoloista, mutta aavistuksen siistitynpää miulla oli mielessäkin: :)

   Poista
 5. Hieno mekko!! Sovit tuo päällä joukkoon paremmin kuin hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis mekko! Varmasti näytät hyvältä ja sovit joukkoon. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana mekko, ja sopii tummiin hiuksiisi erinomaisesti. Älä jännitä, vaan luota kavaljeeriisi ja itseesi. Pää pystyyn ja Tirpalle hauskoja piiloleikkjä :)

  VastaaPoista
 8. Varmasti tuo puku menee fiinimpäänkin seuraan :) Onneksi olen osallistunut vain suhteellisen vapaisiin akateemisiin vuosijuhliin, niin ei ole tarvinnut niin stressata (ainakaan maan suurimman ylioppilaskunnan pirskeissä). Sen verran olen etikettiä kuitenkin päntännyt, että huomasin muiden juhlijoiden rikkovan sitä surutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä pippaloissa etiketin rikkominen on häpeäksi ja tilaisuus kaikkea muuta kuin vapaamuotoinen. Hirvittää. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)