17.1.14

Pikkuhilujen maailmassa

Mikä siinä on, että kun lapsi kasvaa, lelut pienenevät? Minulla on vähän ikävä sitä, kun lelut olivat puisia, kantikkaita, eivätkä mahtuneet suuhun, joten eivät myöskään hukkuneet. Nykyään metsästän päivittäin jotain sentti x milli kokoista tavaraa, kuten pupujen jätskinsyöntilusikkaa. 

Mutta täytyy kyllä itsekin myöntää, että lapsen kanssa leikkimisessä on enemmän mieltä, kun ei tarvitse repiä kaikkea toimintaa mielikuvituksesta. On lähes rentouttavaa myydä mansikkajätskipalloja oikealla jätskikauhalla, tai kipsata nallen jalkaa ambulanssissa. Olen kolme vuotta keksinyt leikkejä tyhjästä, ja nyt saan vain leikkiä pienen neidin maailmassa.


Joulupukki (A-mummi) toi jätskiauton. Ja 25 pientä osaa, jätskikauhan, toimivan pehmiskoneen, irtojätskipalloja jne.


Ja koska jätskiauto oli ihana, ostin joulunjälkeisalennusmyynnistä Tirpalle synttärilahjaksi ambulanssin. Ja yli 30 pientä osaa, mm. toimivat minipienet sakset sidetarpeiden leikkaamiseen, lääkepulloja ja stetoskoopin.


Kyllä. Iv-tippa ja happimaski pulloineen.


Tarvitseeko tätä edes selittää?Millä teillä leikitään tällä hetkellä? Uusia tuttavuuksia, vanhoja suosikkeja?

1 kommentti:

  1. Jouluostoksilla katoin kans tuota ambulanssia tytölle (3,5 v). "Ihastelin" niitä miljoonia pikkuosia ja jätin laatikon hyllyyn ;O))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)