31.1.14

Tissiäiset

Luin tänään tämän artikkelin ja hihittelin. Olin vähän kyllä edellä aikaani, juhlin tissiäisillä täysimetyksen lopettamista, kun lapsi täytti 6 kuukautta.

Hassua miten aihepiirit vaihtuvat. Puolitoista vuotta imetys ja tissit olivat jokapäiväinen ilo ja riesa. Nyt en edes muista milloin olisin viimeksi ajatellut aihetta. Lapsi on kasvanut ohi jo ainakin vaipoista, imetyksestä, unitaisteluista, allergioista, puhumaanopettelusta..
Mutta onneksi tulee aina uusia aiheita ja vaiheita! Pieni kolmevuotiaani keksii joka päivä vähintään kaksi uutta. Tänään hän halusi opetella kirjoittamaan omaa nimeään: TEE EE ÄL ÄM AAAA.

Kuka siinä enää ehtisikään vanhoja muistelemaan.

2 kommenttia:

 1. En jostain syystä pysty kommentoimaan tohon sun kampaussuunnittelupostaukseen, joten tässä tulee. Jotenkin mä en osaa kuvitella sulla tommoista tiukkaa tätinutturaa, yleensä se leventää kasvoja eikä se nuorella näytä kauhean imartelevalta muutenkaan. Sulle voisin kuvitella semmoisen vähän rennomman ja leikkisämmän kampauksen, esimerkiksi tämän ;http://weddingseve.com/wp-content/uploads/2013/07/wedding-hairstyles-for-medium-length-hair-6.jpg. Ja voih, onko Tee nyt sitten *****?:) Olen lukenut blogiasi noin 3 vuotta, jo ennen Teen syntymää, enkä ole ikinä ennen törmännyt tytön nimeen.. tuli oikein tippa linssiin, ihana nimi ihanalla tytöllä <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, julkaisin kommenttisi hieman sensuroituna, koska en halua hakukoneen iskevän silmäänsä harvinaisempaan etunimeen. :) Siksi se ei ole täällä kirjoitettuna, vaikka kuvissa jne välillä vilahtaakin.

   Kiitos kampausvinkistä, mietin vielä yksin ja kampaajan kanssa tätä..

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)