25.2.14

Tiskivuoria ja parittomia sukkia


 Arki on iskenyt taas aikaavievät kouransa elämäämme. Tuntuu, että hommia kertyy enemmän, kuin mitä ehtisi tekemään. Kun on pari tuntia kesyttänyt viikattavien pyykkien pinoa ja lajiteltavien paperien nivaskaa, samalla lapsen tarpeisiin vastaillen, tarvitsee pienen huilitauon. Laitoin hoitoaineet hiuksiin ja kokeilin juhlameikin tekoa huonolla menestyksellä.

Otin kerrankin kuvan itsestäni (peilin kautta, todistaakseni ettei valokuvauskurssi auta jos laiskottaa) ja totesin taustalla kummittelevan tiskipinon kaipaavan huomiotani enemmän.

Blogin päivittäminen on oma aika luksusta. Pitäisi vain olla aikaa tehdä jotain bloggaamisen arvoista. Tällä hetkellä jännittävintä (huoh) olisi kuvata pyykin viikkaamisesta yli jääneet parittomat lapsen sukat. Kuinka ihmeessä niitä voi olla parittomana yli kymmenen kappaletta? Ja mihin ne kaikki parit ovat menneet?

 Väsynyt leipuri-äiti kuittaa vuorokauden käytetyksi. Neljältä virkeänä uuteen päivään.


7 kommenttia:

 1. Olet tosi kaunis ja hehkeän näköinen, ainakaan minun silmäni ei erota mainitsemaasi väsymystä. :)

  Ja joo, olen itsekin kolmen lapsen äitinä ihmetellyt tuota parittomien sukkien järjetöntä määrää... Mihin ihmeeseen ne sukat menevät?!

  VastaaPoista
 2. Parittomien sukkien ongelmaan auttaa kun ostaa vain ja ainoastaan yhden värisiä sukkia ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää meikki mielestäni :) Ja sitten vinkki: oman huushollin pariton sukka -ongelma on muisto vain supien ansiosta, näitä saa ainakin joistakin s-marketeista, tai sitten verkkotilauksena: http://www.help-tuote.fi/supi/

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida kun olen lukija ollut jo pitkään :) Kaunis olet :D Ja hurjan nätti oli Tirppakin livenä, törmäsimme viikonloppuna samalla kauppakeskuksen leikkipaikalla :) Oli hassu tunne kun kesti hetken miettiä miksi typy näytti tutulta vaikkei selvästikään ollut kenenkään oman kaverin lapsi... Aivan ihana keijukainen teillä :) Ja ihana elämänmakuinen blogi siis sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla tule juttelemaan. :) Olen tässä kaupungissa 5 päivää seitsemästä ihan yksin.

   Poista
 5. No kun olisin ehkä tullutkin mutta taisi olla juuri se päivä kun Tirppa oli isänsä kanssa humputtelemassa kun olit valokuvauskurssilla?? Etsin nimittäin sinua kun tajusin miksi tunnistin tyttösi mutta ei näkynyt kuin eräs ilmeisesti isäihminen :) MUTTA jos toiste sattuu sama tilanne ja jos olet mukana niin tulen taatusti, olisi mukava tavata livenä :)

  VastaaPoista
 6. Minä ratkaisin parittomien sukkien ongelman sillä, että sitten saa laittaa kaksi täysin eri väristä sukkaa eri jalkoihin samaan aikaan. Hyvin kelpaavat lapsille ja aikuisillekin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)