20.2.14

Vanhemmuuden loistohetkiä

Tapahtui tänään päiväkodin eteisessä:


"Muistathan sitten että huomenna on meillä päiväkodin possujuhlat, niin jotain possuteemaista asustetta mukaan."
Pääni sisällä: Jaiks! Miksei näistä voi kertoa reilusti etukäteen??
"Niin siinä kuukausitiedotteessa oli tarkemmin juhlien kulusta, meidän isommat järjestää pienemmille possujuhlat ja.."
Tässä kohtaa lakkasin kuuntelemasta. Se SININEN LAPPU mun käsilaukussa on se päiväkodin kuukausitiedote, jota en ilmeisimmin lukenut kunnolla läpi.. Ja taisi sitä olla kuun alussa puhetta että loppukuusta on possujuhlanaamiaiset. Onko jo kuun loppu??
"Niin että T***a huomenna nähdään, röh röh"
Shiiiiiiit!
"Äiti joko mun possuasu on valmis?" 
Höm. Onhan se. Viimeistään huomenaamulla!

Onneksi on päiväunet. Ja yössä monta tuntia. Koska miulla on jo pistesaldossa pari huono äiti -pistettä kun unohdin päiväkodin "pyjamissa koko päivä" päivän. 

Terveisiä päiväkodintädeille, kyllä mie muistan sen ipanan pestä ja ruokkia ja nukuttaa. Joskus vaan äitiäkin vähän väsyttää. Ja sama pää keikkuu harteilla kesät  talvet. Hups!

3 kommenttia:

 1. Eksyikö Teen nimi tekstiin vahingossa? Ajattelin vain kun tuossa muutama postaus sitten varjelit nimen kirjoittamista blogiin. Hajamielisyyksiä sattuu!:)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ihanan asusteen olet loihtinut tytölle huomisiin juhliin(seuraavassa postauksessa)!
  Ja hei,haluan vain laittaa sinulle pari lohdutuksen sanaa, 3 tytön äitinä ja itsekin päiväkodin "tätinä",että on ihan inhimillistä unohtaa joskus jotakin,ihminenhän sinäkin vain olet.Ja tosiaan yksin vastuussa arkisin pienestä tytöstäsi,se paljon se! Ja kun lapsesi voi hyvin,on puhdas,ravittu ja iloinen,sitä pitäisi tarhatätienkin osata arvostaa,sillä niin ei tosiaankaan ole kaikkien lasten kohdalla...
  Ihania possujuhlia tytölle huomenna ja muista siellä tarhassa röyhistellä rintaasi ja kehaista,että itse olet asusteet tytölle tehnyt,eivät ole mitään kaupan tusinatavaraa!
  -Outi-

  VastaaPoista
 3. Olet ihanan lohduttava tässä tekstissä. Mä olen se joka huomaa töissä ollessaan, että lelupäivän lelu on edelleen laukussani.

  TTosi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)