4.2.14

Varaslähtö


Onneksi tämä(kin) leivossesonki on huomenna ohi. Sitten pitää enää selvitä laskiaispullakaudesta kunnialla, mahtua vielä senkin jälkeen mekkooni..

7 kommenttia:

 1. En ole koskaan kommentoinut, vaikka blogiasi olen lukenut pari vuotta. Itse olen aivan eri elämäntilanteessa, lapseton ja juuri täysi-ikisyyteen päässyt abi, mutta jotenkin teidän tarinaa on ollut ihana seurata ja olen saanut äitinikin innostumaan blogistasi :p Mahtavaa, että kaikista vastoinkäymisistä huolimatta olet uskaltanut luottaa ja ottaa isä-ihmisen osaksi perhettänne. Kaikkea hyvää koko perheelle!:)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  jätinkin sulle tuossa kommentin tuonne Lapsellista -blogiin,
  että ilmoittelehan jos suunnitelmat toteutuu – saatettaisiin törmätä samassa perhekerhossa :)
  Taitaa olla meidän isimiehet saman Firman leivissä ;)

  -Iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelma on olla joutumatta samoille kulmille. ;) Mutta sikälimikäli huonosti käy niin seura kelpaa! :D

   Poista
  2. Uskon kyllä - meidän isimies `joutui` kahdeksi vuodeksi Helsinkiin, jotta sais vakipaikan täältä pohjoisesta.
   Eikä hän viihdy yhtään etelässä :D
   Ja tietysti on rankkaa olla erossa viikot puolin ja toisin. Mutta se on onneksi vain väliaikaista :)

   -Iitu

   Poista
  3. Ja me ei siis olla muutettu firman perässä, vaan ollaan lappilaisia :)

   Poista
  4. No me ollaan Teen kanssa idässä ja isäihminen Helsingissä, että onhan tämäkin. Normaalisti toki pääsee viikonlopuksi näille kulmille, mutta tässä nyt neljättä viikkoa huiskitaan ilman että miehestä olisi näkynyt vilaustakaan, kas kun harjoitus jossain peräpöpelikössä siellä pohjoisemmassa. :D

   Meillä toiveina jäädä näille kotikulmille, mutta eipä tuolla paljoa saa työpaikkansa sijaintiin vaikuttaa..

   Poista
 3. Joo minä olen kans kahden pienen pojan ja kahden ison koiran kanssa viikot yksin. Meillä ei miehellä nyt ole ollut sh:ta ollenkaan, kun on maisteriopinnot, niin ihan lakerikenkä -meinigillä menee, niin pääsee hyvin kotonakin käymään :) Ja välillä on koko viikonkin kotona graduvapaalla. Enemmän se on nyt kotona kuin virassa ollessaan, eli kuluneet melkein 10 vuotta, kesälomaakin oli 2 kuukautta! :)

  Se on tietysti se siirtouhka aina olemassa, mutta täytyy toivoa parasta! Saattaahan ne meidätkin siirtää johonkin, mutta tosin palvelusvuosia melkein 10 täällä, niin täytyy toivoa että pysyy napapiirin tällä puolella :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)