20.3.14

Erittäin olennaistaAmmattivaatimusten takia minulla ei ole ikinä pitkiä kynsiä. Leikkaan ne pari kertaa viikossa lyhyeksi. Pitkät kynnet ovat töissä tiellä, tökkisivät reikiä wienertaikinoiden herkkiin taikinakerroksiin, katkeilisivat, keräisivät alleen likaa ja lyhyesti yök. 

Mahtavan mahataudin tuomisena en leikannut kynsiäni tällä viikolla, kotona sairastaessa kun se ei ole ihan tärkeysjärjestyksen ylimmäisenä.. Joten kaupanpäällisiksi sain paitsi kolme kiloa laihemman olemuksen, myös pitkät kynnet. Ja juhlan kunniaksi lakkasinkin ne, sillä ainoalla lakalla jonka yhä omistan, läpinäkyvällä.

Kuvista huomaa etten enää omista kynsiviilaa, mutta useamman arven ja palovamman. Merirosvopisteet sata!


EDIT:

Viikkaat pyykkiä kylppärissä suoraan narulta matkalaukkuun, olkkarista kuuluu iloinen lapsenääni "Äiti tuu kattomaan mä lakkasin kynnet ihan ite!" Onneksi talouden ainut kynsilakka oli läpinäkyvää.

2 kommenttia:

  1. Apua, noin pitkät kynnet viikossa! Oon kade. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat aina kasvaneet noin, mitään vippaskonsteja en käytä. Useimmiten leikkaankin ne ihan askartelusaksilla, eivätkä ne silti ikinä liuskoitu tms. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)