8.3.14

Kolmevuotiaan sisin olemus

Kolmevuotias on prinsessa. Tämän haluan muistaa vuosien päästä. Kolmevuotias on aina ja ennen kaikkea prinsessa. Kun kolmevuotias tyttö katsoo peiliin, se näkee maailman kauneimman prinsessan, jossa ei vain yksinkertaisesti ole mitään vikaa. Se osaa kaiken, oppii kaiken ja pystyy mihin tahansa.Pinkkiä röyhelöä ja keijusiivet. Koska ne kuuluvat asiaan. Äidiltä ei kysytty.

8 kommenttia:

 1. Voi kun ihana söpöläis-prinsessa ♥ .Nauttikaa tästäkin vaiheesta, niin pian se menee ohi...Ja ihania poseerauskuviakin otettu ♥

  VastaaPoista
 2. Vautsi millaisia upeita kuvia! OIkeasti! Ja niin kaunis kuvattava - ihan sydän sulaa häntä katsoessa :D Paina mieleen nämä hetket. Kuten tuossa aiemmin todetaan: tämä(kin) aika menee niin nopeasti ohi. Kun itse ajattelen oman tyttäreni 3 v-aikaa, niin kovin vähän = liian vähän siitä muistan. Onneksi on valokuvia, joiden myötä on helppo on palata niihin kuviin ja tunnelmiin <3
  Hyvää kevättä teille!
  Nyt kahden mummi ((:

  VastaaPoista
 3. Ihana, kauni Tirppa :) Liian harvoin tulee kommenttia jätettyä mutta hyvin ahkerasti käyn kuulumisianne lukemassa. Aurinkoa kevätpäiviin koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Onnea kolmivuotiaalle! Aivan hurmaavia kuvia, suloinen Tee!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunis tyttö <3 Taitaa äidillä ja isillä olla 10 vuoden kuluttua tekemistä niiden "vävyehdokkaiden" kanssa... :)

  VastaaPoista
 6. No aivan mieletön rinsessa! Vaan kukas kameran toisella puolella on luurannut? Hienoja kuvia, oikeita napakymppejä. Ei muuta ku kanvastauluksi ja seinälle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itse luurasin kameran toisella puolella. :) Valokuvauskurssista oli jotain hyötyä, löytyi aukot, suljinajat ja ISO-arvot kohdalleen, vaikka kuvat on otettu ihan Tirpan sängyn laidalla sillä samalla kameralla ja objektiivilla millä aina ennenkin..

   Poista
 7. Ihana prinsessa asustaa teillä! Niin omatahtoisen näköinen neiti ja niin iloisen oloinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)