30.3.14

Päästä asiaa


Luottokampaajani laittoi hiukseni viimeviikkoisiin juhliin, ja samalla hän hyvin varovasti suositteli radikaalisti leikkaamista.

Faktahan on se, että hiukset tippuvat päästä aika reippaalla tahdilla, kun raskaus ja imetys ovat ohi. Ja minulla tuo pahin karvanlähtökausi on noin puolitoistavuotta takanapäin. Hiukset ovat kyllä kasvaneet kohisten pituutta, ja uuttakin hiusta on tullut tippuneiden tilalle, mutta totuus on se, että vanha hius yltää pitkälle hartioille, ja uusi kasvu on n.15-20cm pitkää hentoista haiventa. Ja lopputulos on pörröinen ja latvoista ohut.


Hiukset saisivat siis leikkaamalla kummasti lisää paksuutta ja terveyttä, mutta kun olen vasta nyt päässyt laittamaan hiuksiani kiinni! On ihana, että näihin voi työntää kourallisen pinnejä ja näyttää ihmiseltä. Ne ovat aukiollessaan juuri mukavan mittaiset ja kehystävät kasvoja hauskasti.


"Tarvitsen" pitkiä hiuksia seuraavan kerran vuoden 2015 toukokuussa, joten nyt olisi oikea aika pätkäistä kiva polkka, jos tahtoo antaa paksuille ja terveille hiuksille mahdollisuuden. Mikä sitten on kiva polkkatukka? Ei harmainta aavistusta. Mallin pitäisi kasvaa nätisti pois, lyhyeen kun en tahdo jäädä. Siinä pitäisi olla tarpeeksi pituutta, etten näytä pallomasilta. Sen pitäisi näyttää hyvältä luonnonkiharana ja suoristettuna. Eikä se saisi roikkua päätä myöten ja näyttää surkealta välivaiheelta. Aika paljon pyydetty hiustenleikkuulta.

Voi kun leikkauksia voisi kokeilla viikon verran ja sitten palata suorilta käsin vanhaan jos olo on liian orpo. Säästyisi tältäkin pohdinnalta.

7 kommenttia:

 1. Nyyh, toivottavasti tuo ei ole miulla edessä... Vihdoinkin miulla on se pitkä tukka, jonka aina halusin, mutta pahan karvanlähdön koin minäkin. Miltä se sitten näyttää, kun uutta alkaa kasvamaan tilalle... Luoja sentään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pahin karvanlähtö on sitten kun lopettaa imetyksen.. Oota vaan. :D

   Poista
 2. Ihana juhlakampaus! Mäkin tein lyhyttukkaratkaisun alkuvuodesta, kun hartioille ulottuva hapsutukka oli aina kiinni ja eloton. Menin parturiin ja sanoin, että leikkaa hyvä polkka, ois kiva jos sais kiinni. Parturi saksi ja oli jonkin ajan päästä "ei tätä kyllä taida enää kiinni saada". Sanoin, että ei haittaa! :D Tuli oikein kuohkea ja hyvä leikkaus, eikä haittaa ettei saa kiinni kun ei tarvitse mitään muuta kuin pistää muotovaahtoa, föönäta ja voila. Koskaan ei ole ollut näin helppo tukka! Parturi oli oikein ammattitaitoinen enkä edes mennyt mihinkään kalliiseen trendiparturiin.

  Suosittelen lyhyttä, onhan se kiva tehdä kampauksia mutta hiukset kasvaa aina takaisin :)

  VastaaPoista
 3. Mulle ei kasva enää kunnollista pitkää tukkaa. Latvat ovat kamalat heti, kun päästään olkapäiden yli. Clip on -pidennykset pelastavat juhlakampaukset ja töiden takia en halua ihan lyhyttä, että saa kiinni. Näillä mennään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie varasin huomiseksi kampaaja-ajan. Pelottaa jo valmiiksi! :/

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)