29.3.14

Ruuanlaiton epämukavuusalueella





Pakko myöntää, olen ruuanlaiton suhteen aika rajoittunut. Arkisin laitan helppoja ja nopeita, ihan tavallisia ruokia. Viikonloppuisin yritän sitten petrata vähän. Tänä viikonloppuna kreikkalaisittain liha-kasvispataa. Kieltämättä piristävän mausteista, eikä harmittanut yhtään hellan vieressä vietetty aika.

Sellaiset hienot annoskuvat antaisivat oikeutta vaivannäölle, mutta totuus on tämä:

Lapsikin söi, hyvästä ruokahalusta puhuminen olisi liioittelua, mutta ainakin maistoi. Kun laittoi tarpeeksi ketsuppia päälle.

Mies unohti viinin kauppaan. Laseissa on lämmennyttä coca-colaa.

Leivät olivat jotain esipaistettuja kaupan kammotuksia, koska leipomiselle ei enää jäänyt aikaa.

Jälkiruuaksi oli viinirypäleitä, ei niitä hunajamaustettuja tomusokeroituja pieniä munkkeja, kuten suunnittelin.

Noh, yritys oli hyvä..

2 kommenttia:

  1. NAMnam, tosi hyvän näköistä ja taatusti hyvää.Siis ihan oikeesti....
    Ja mukavaa vaihtelua, voi kun itsekin jaksaisin joskus tehdä :) Minun himoni on Moskovan pata :)...Nam nam.
    Ja joskushan jokainen on ensikertalainen näissäkin hommissa, siitä se taito karttuu, rohkeasti vaan.
    Bon appetit ..Nam ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi tuota reseptiä, pitäydyin siinä aika kirjaimellisesti, ja ruoka oli jopa parempaa seuraavana päivänä! :) Hillitön satsi tuo kylläkin on..

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)

Muuta blogissa:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...