31.3.14

Tahtoisin toivoa sinulle -huivi

Juhliin neulottu huivi ei vienytkään koko kerää ihanaa babyalpakka-silkkilankaa, joten lopusta oli aivan pakko neuloa jotakin erityistä.

Halusin neuloa kaulahuivin Tirpan päiväkodin omahoitajalle, joka on muistanut tämän vuoden aikana aika usein kysyä myös "ja mitäs äidille tänään kuuluu?" vaikkei se hänen työhönsä kuulukaan. Kun uuden paikkakunnan ja vaihtuvan elämäntilanteen tuoma yksinäisyys on pahimmillaan, tekee yhden lempeän ihmisen välittävä kysymys jo paljon päivään. Hän on myös myötäelänyt hankalan vaiheen opiskelijasta pätkätyöläiseksi ja ihan oikeaksi työssäkävijäksi, iloinnut menestyksestä ja harmitellut takaiskuja.

Minulla on elämässäni monia enkeleitä, hän on ehdottomasti yksi heistä.

Siksi siis tämä huivi:

Yksi väärinpoimittu silmukka jäi ikävästi näkyviin, kun huomasin virheeni liian myöhään..

Tahtoisin toivoa sinulle

Lanka: Drops Lace, Jäänsininen
Langanmenekki: n.50g

Pitkä, henkäyksen kepeä ja taatusti kutittamaton kaulahuivi. Neuloin tähän paljon lämpimiä ajatuksia, ja tänään sain lisäksi tietää, että huivi tulee oikealle ihmiselle oikeaan aikaan. En tiedä onko elämässä kipeämpää hetkeä kaivata enkelin halausta. Sellaisen saa joka kerta kun kietoo tämän harteilleen. Toivottavasti siitä on lohtua.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja kaunis huivi. Ja varmasti lämmittää saajaansa tosi paljon. Kaikesta näkee, että hänkin on elämässänne täydellä sydämellä mukana. Tosi ihana lahja huomaavaisuudesta / myötäelämisestä saajalleen- ja ihana muisto ♥
  Kyllä sä olet niin huomaavainen ja ehtivä / kätevä äiti, että oksat pois......Olethan kuitenkin ns. yksinhuoltaja- kaikesta huolimatta- nostan hattua :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ansaitsee jokaisen silmukan tästä huivista, ja niitä on paljon. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mitä tähän sanoisi? Kiitos. <3 Mie vain pyrin laittamaan hyvän kiertämään. Saan itse niin paljon.

   Poista
 3. Ihana sinä ja hän <3. Kyynel tuli silmään.

  -Riikka

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)