14.4.14

Hutineulontaa

Aina ei tule neulottua täydellistä tai mieluista. Joskus tulee harmittavia hutineuleita, joihinkin jopa käyttää tolkuttomasti aikaa vain huomatakseen, että lopputulos ei vain toimi. Polvimittainen mohairvillapaita nostatti enemmän verenpainettani paljastuttuaan käyttökelvottomaksi, mutta kyllä tämäkin vähän harmittaa:Auringonkeltainen kevätpipo

Malli: ihan omasta päästä, neulottu kaistale vaakaan sopivaan mittaan, poimittu silmukat yläreunasta pipoon
Lanka: Novita Miami, kirkkaamman keltainen
Fiilis: Oma ihan hyvä, käyttäjän mielestä kauheen tylsä lätsä

Pipo on kaikinpuolin hyvän oloinen. Lanka on paksumpaa puuvillaa, lämmittää mutta ei kutita tai hiosta. Malli on suunniteltu niin, että koko on nappiin. Langan väri on lapsen itsensä lankakaupasta huolella valitsema. Joku tökkii silti. Sain lahjoa lapsen tuplailtasatulupauksella, että sain edes nämä kuvat. 

Ei oikein huvita neuloa toista. Meillä on kuitenkin vain yksi kevätpipo jonka piponirso tytär huolii päähänsä, ja kriisi on lähellä niinä aamuina kun sitä ei lähtökiireessä tahdo löytyä mistään. Joten joku toinenkin kiva pitäisi olla olemassa. Onneksi neiti osaa paitsi valita suosikkilankansa, myös sujuvasti kertoa mielipiteensä valmiista neulemalleista, joita netti on pullollaan. Ehkä sieltä sitten löytyy "se oikea", tämä kun oli selvä huti.

5 kommenttia:

 1. Hirmuisen kivannäköinen huti mun mielestä että josko se vielä kelpaisi. Meidän neiti ilmoitti ihan puskista lempivärikseen keltaisen... Just sen värin jota olen hänen vaatteissaan vältellyt kun ei mun mielestä sovi yhtään - kääk! Lisää kriisinaiheita kun "mun kaikki vaatteet on väärän värisiä".

  VastaaPoista
 2. Pirteä ja nätti huti!
  Toivottavasti kelpaa päähän edes hätätilassa paniikki-aamuna!

  VastaaPoista
 3. Makuasioista ei voi kiistellä, omaan silmään kuitenkin tosi ihana pipo! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että kun näyttää kuvissa ihanalta ja just tismalleen sopivalta! Jos piposta tykkääminen on väristä kiinni, onnistuisikohan sitä värjätä? Harmi jos menee hukkaan tuollainen ihanuus.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana! Mitä voisin tehdä sulle/teille, jos tekisit mulle tommosen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)