2.4.14

Hyi huhtikuu


Huhtikuun ensimmäisen päivän päästin suosiolla ohi. Aprillipilana olisin tietysti voinut mennä kihloihin, yllätysraskautua tai muuttaa Norjaan..

Lopun huhtikuusta murehdin sitä, että minulla on kohta taas yksi turhanpäiväinen yksinvietetty syntymäpäivä, ja sitten vielä monta päivää sitä, että tuli taas vanhennuttua vuodella. Kehittävää ja yleistä mielialaa nostattavaa tekemistä siis.

6 kommenttia:

 1. Jospa pyytäisit T:tä järjestämään sinulle syntymäpäiväyllätyksen?
  Voi kun et vaipuisi ikäkriisiin. Minusta sinulla on asiat kadehdittavan hyvin: on perhe, ammatti ja työpaikkakin noin nuorena.

  Kävin vastikään mummini syntymäpäivillä. Hän sanoi olevansa surullinen, koska tietää, ettei ole enää paljon aikaa jäljellä täällä maan päällä vietettäväksi. Yritän lievittää omaa ikäkriisiäni kuvittelemalla, että sitten kun olen paljon vanhempi (jos Jumala suo minun elää) niin ajattelen varmaan jälkiviisaana ettei oliis kannattanut näin nuorena murehtia ikäänsä. Lääke ei tepsi sataprosenttisesti, mutta on sillä jotain vaikutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan minulla asiat hyvin! :) Se "saavuttamisen tunne" vaan on hukassa syntymäpäivän alla. Myönnän myös kadehtivani silloin ihmisiä enemmän kuin normaalisti. Pahimpia ovat juuri nuo kolme, häähaaveet, vauvatehtailu ja ulkomaille muutto. Vaikka mitään niistä en juuri nyt edes kaipaisi! :D

   Mummeilla on mystinen vaikutus, Isäihmisen 99-vuotias mummi pistää asioita mittasuhteisiin.

   Poista
 2. Järjellä ei ole omien murehtimisten kanssa useinkaan mitään tekemistä, eli muiden (kuten minun) kommentit voi sinänsä jättää omaan arvoonsa. Kuitenkin näin täysin ulkopuolelta tuntuu käsittämättömältä miten joku voi 23-vuotiaana haikailla sen perään että joku muu on naimisissa / raskaana / ulkomailla. Itse olen reilusti sinua vanhempi ja olen kokenut nuo kaikki kolme, mutten mitään niistä vielä tuossa iässä. Olisi näin jälkikäteen tosi hassuakin jos olisi jo vaikka 25-vuotiaana ollut kaikki nuo "tehtynä"; mitä ihmettä olisin tehnyt sen jälkeiset vuodet! :D
  Toivottavasti saat juhlamielen päälle synttäreihisi, ja kilistät laseja vaikka T:n kanssa hienon uuden iän kunniaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän mie sanoinkin jo, ei tällä ole mitään tekemistä järjen kanssa. Olen alle 25-vuotias, minulla on yo-tutkinto, ammatti, työpaikka, lapsi ja vakituisen oloinen mies elämässä. Lisäksi olen jo asunut ulkomailla vuoden! :D Mutta syntymäpäivän läheisyydessä siitä kaikesta vain katoaa hohto, näkee vain sen saavuttamattoman ja puuttuvan.

   Poista
 3. No voihan hyvänen aika :(...Sinähän olet vielä nuori, elämä edessä, ihana tytär kasvamassa ja isäihminenkin kuvioissa. Sinulla / teillä on vielä aikaa tehdä ihan mitä haluatte ja miten elämä kuljettaa. Älä toki sure yksinäistä synttäriä :) Onnittelut täältä kuitenkin :)
  Ps. täytin juuri pyöreät 6 ja 0 , isä soitti, muutamalta nettitutulta tuli pieniä pakettejakin:) Äiti eikä sisarukset edes soittaneet . En tuosta huolta kanna, nenä pystyyn vaan ja kohti uusia haasteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttäreinä kaikilla pitäisi olla spesiaalipäivä ja ihmisiä ympärillä. Jouluna ja synttäreinä. Kaksi päivää vuodessa ei pitäisi olla liikaa pyydetty! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)