13.4.14

Kaksi tärkeintä reppua

Kolmevuotiaan kanssa rattaat ovat jo lähes poistuneet käytöstä. Sen sijaan meillä on kaksi tärkeääkin tärkeämpää reppua, joita ilman mistään reissusta (esim. tämän päivän lapsimessuilusta) ei tulisi mitään:Skip Hopin pikkureppu talutushihnalla. Tiedän, ihme holhousta, taluttaa nyt lasta narussa kuin koiraa. Vannon  silti tämän nimeen. Tellu ei karkaa junan alle, ei katoa väkijoukkoon, eikä ehdi viipeltää muihin kiellettyihin paikkoihin. Silti lapsi saa kävellä vapaammin, kuin käsi äidin kädessä. Repussa meillä kulkee vesipullo ja varahousut. Plussaa vielä siitä, että tämä on paljon söpösempi kuin pelkät valjaat.


Tula ♥. Vuodesta toiseen. Kolmas vuotemme lapsimessuilla samalla repulla, ihan ilman rattaita. Aina kun väsyttää, kiukuttaa, ei jaksa kävellä, tai ei missään nimessä halua kävellä samaan suuntaan äidin kanssa, voi lapsen nostaa reppuun. Vuoden ikäinen nukkui mahtavan pitkät päiväunetkin repussa, kaksivuotias torkkui tarpeelliset päikkärinsä, ja kolmevuotias sinnitteli repun avulla ihan ilman päikkäreitä. Tula tarjosi taas turvaa väkijoukossa, läheisyyttä molemmille ja äidille helpompaa shoppailua..

Toki kolmevuotias repussa osaa olla myös yllättävä. Kengät riisuin jossain vaiheessa pahinta kiukkukohtausta, noilla koivilla potkii jo isolle säteelle. Lisäksi verbaalisuus ja teatraalisuus tuo oman lisänsä kiukunpuuskiin.. Välillä repussa oli "ihan kamalaa, mie litistyn ja kuolen, tahdon jäätelöö" ja seuraavassa hetkessä "ota mut äiti sylipuolelle kantoreppuun, siinä on ihanaa olla kyydissä vaan".

Kuvista voitte päätellä kumpi on lähempänä totuutta:

Normaalisti en enää kanna sylipuolella, mutta välillä pitää myöntyä hellyyttäviin pyyntöihin.


Tarkempaa selontekoa lapsimessuista seuraa, mutta tässä olivat reissumme ykköstähdet.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)