1.4.14

Pehmeitä kissoja


Tykkään pajunkissoista ihan hirveästi. Pienenä säilöin niitä pienessä purkissa seuraavaan pääsiäiseen asti, pääsi aina silloin tällöin paijailemaan niiden pehmoista pintaa. Tänä vuonna näyttää pahasti siltä, että ne ehtivät muuttua vihreiksi ja siitepölyisiksi ennen pääsiäistä, joten haimme Tirpan kanssa nipun oksia jo sisälle odottelemaan.


Tee olikin jo ihan innoissaan lähdössä taas virpomaan mimmua, mummia ja kummeja. Vähän joutuu vielä odottamaan.


Sisällä on jo vähän kevään tuntua. Narsissikimpuista ensimmäinen on jo vaihdettu uuteen, ja rairuohon itämistä odotellaan jo malttamattomana. Kevätaurinko paljasti likaiset ikkunat, ja harkitsen vakavasti toimeen tarttumista. Myös joku kevätsiivousvimma iski, ja olen nuohonnut kaappeja ja komeroita sillä silmällä. Ainakin liian pienten lastenvaatteiden määrä tuntuu olevan vakio.

Kesä on tulossa, ihan varmasti on. Vaikka tänään satoikin taas lisää lunta.

1 kommentti:

  1. Miten teidän kisulit suhtautuu rairuohoihin ? :)

    Laitoin tänä vuonna ihan tavallisia kuivia hernesoppaherneitä ja kauran jyviä. Herne jo itää, saan siitä leivän päälle hyvää, kaura ei ole vielä itänyt. Luulen, että kisulit jättää ne rauhaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)