21.4.14

Tee-se-itse leikkihella

Pääsiäisloman askarteluprojekti näyttää lyhyesti tältä:


Ja lopputuloksen fiilistely näyttää tältä:
14 kommenttia:

 1. IHANA! :) olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Tää on niin hieno! Olisin varmaan lapsena revennyt onnesta, jos olisin saanut tällaisen :D Lapsuuden suurin kateuden aiheuttaja kun oli serkkutytön leikkimikro, josta kuului "pim!". Kuulemma myös lempileikkejäni pienenä oli mielikuvituskahvikekkerien järjestäminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun lapsuuden suurin kateuden aihe oli yhden Annikan kolmikerroksinen pinkki barbietalo. Miun barbit asui kirjahyllyssä parilla hyllyllä, ja niillä oli äitin tekemät kalusteet. Ja hienot olikin! :)

   Poista
  2. Samalla serkkutytöllä oli myös barbietalo ja barbieauto. Olin niin kateellinen. Sitten isä askarteli mulle puusta puolentoista metrin korkuisen lastulevybarbietalon. Oli meinaan hieno :D

   Poista
 3. Vau, aivan upea! Varmasti myös kaiken vaivan arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika näyttää, mutta kovasti tuo tuntuu tykkäävän. :)

   Poista
 4. Tosi hieno! Äläkä unohda antaa kuivaa..siis OIKEAA pennepastaa (tai jotain muuta ei niin ärsyttävän pientä tai sottaavaa) tyttösen kattilaan;)
  Kotileikit on meilläkin suuressa suosiossa. Moiseen pikkuhellaan eivät olisi omat taidot riittäneet, mutta sivellin pysyi kädessä sen verran että maalasin vesivärein lieden ja nappulat valkoisen tv-tason päätyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on liuta miun neulomia leikkiruokia, ne saa riittää alkuun. Jestas minkä sotkun tuo saisi aikaan oikealla pastalla :D

   Poista
 5. WAU! Ihan sairaan hieno! Voi että :)! Ja huomaa että kuvaustaidotkin ovat kehittyneet, pitää ehdottomasti itsekin alkaa opettelemaan järkkärini käyttöä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onpa kiva että joku muukin huomaa eron kuvissa! :) Toki lisääntyneellä valolla on osansa asiaan..

   Poista
 6. Tää on niin upea! Mä olisin halunnut lapselle kans tälläisen. Viime vuonna päädyttiin pyytämään joululahjaksi leikkihellaa toisilta isovanhemmilta ja patisti miestä varmaan kuukauden kertomaan toiveesta että isänsä ehtisi tehdä (kun mielellään tekee itse) vaan ei. Sai sitten kakaistua vinkin ulos siinä vaiheessa kun oli aikaa enää katsoa mistä saa vielä Brion hellaa. Ihan kivahan sekin ei sillä. Mutta tälläisen tyylinen olisi ollut niin paljon upeampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brion hellaa miekin mietin, itselläni kun on ollut sellainen. Onneksi muistin myös miten helposti se meni rikki, niin ei tuntunut ihan hirveältä laittaa melkein sama summa rahaa (maali on kallista!) tähän itsetehtyyn tukevampaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)