9.4.14

Tee-se-itse lelukeittiö?

Kyllästyin makuuhuoneesta ympäri asuntoa levittäytyviin leluihin. Tein kaikkeni, jotta leikit pysyisivät makkarissa. Lapsi sai selkeän järjestelmän lelujen säilytykseen ja kaaoksen hallintaa harjoiteltiin yhdessä. Mutta. Lelut eivät pysy makuuhuoneessa, jos makuuhuoneessa ei vain ole tilaa leikkiä. Joten luovuin maailman kauneimmasta taaperosängystä, hankin tilalle (ruman) Ikean Kura-puoliparven, jonka alla on lähes kaksi neliömetriä mahtavaa leikkimistilaa. 

Pikkulikan ensimmäinen kommentti uudesta leikkimajastaan oli "Voinko mie NYT saada sen leikkihellan?" En suinkaan ole viimeistä kahta vuotta perustellut tilanpuutteella sitä, ettei meillä voi olla leikkikeittiötä. Keittiöleikit ovat pienen emännän sydäntä lähellä, mutta hellalle vain ei ole ollut tilaa.

Nyt on sitten tsi-henki taas laskeutunut päällemme. Leikkihella sen olla pitää. Mieluiten itse tehty, tukeva ja aidosti leikkimistä kestävä. 

Pikaisella googlauksella löytyi niin mahdottoman ihania, katsokaa vaikka:

Spearmintbaby

Retrash

Ekocrazymom
Onneksi sekopäisyys on tarttuvaa. Yksi ystävä lahjoitti vanhan yöpöydän kahvipakettia vastaan, toisen kotoa löytyy remontin myötä kaikenlaista purkujätettä, muunmuassa pieni vanhanaikainen hana. Työnantajakin "tukee projektiani" lähettämällä minut työttömyyskortistoon viikoksi lepäilemään ennen uutta määräaikaista työsopimusta, joten aikaakin riittää.

Palataan ensiviikolla tähän, eiköhän me jotakin saada aikaisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)