19.5.14

Kenkäkateutta

Kenkäostoksilla käyminen lapsen kanssa on jokseenkin tuskaista. Tällä kertaa lähdimme etsimään jalkineita näillä kriteereillä:

- kevyt jalassa
- taipuisa ja pitävä pohja
- suojaa jalkaa, ei avoimia kärkiä
- ei hierrä, ei paina
- päiväkotikelpoinen touhukenkä
- helppo pukea itse
- helppo puhdistaa
- kelpaa käyttäjälle

Näihin päädyimme:
Kevyt askel ja hyvä voitontanssi.

Kirjaimellisesti päädyimme. Myyjä ohimennen mainitsi, että näitä valmistetaan kokoon 40 asti, eikä enempää suostuttelua kaivattu:


 Nämä ovat virallisesti uimakengät. (Ennen kuin joku ehtii asian googlaamaan ja kauhistelemaan.) Yhden päivän käytölläkin voin jo sanoa, että ovat kyllä mukavimmat kengät mitä olen itse omistanut, askel on kepeä enkä todellakaan kaipaa sukkia hiertymiä estämään.

Äiti joka pukee lapselleen uimakengät jalkaan hiekkalaatikolle, ja pitää niitä vielä itsekin.. silläkin riskillä, että vaikutan todella oudolta ja nololta, aion mennä näillä aina kun aikuismaista pukeutumista ei vaadita!


Me nimittäin maattiin nurmikolla, syötiin mansikoilla suupielet pinkeiksi ja ihasteltiin uusia kenkiä. Sitten kun oli maattu tarpeeksi, ajeltiin vähän potkupyörällä ja syötiin lisää mansikoita. Pitkät iltapäivät kotona on ammattini ehdoton plussapuoli, ehtii vaikka shoppailla tuntikausia kenkiä ja sen jälkeen nauttia niistä vielä tuntikausia!

Vauhti on vielä hidas.. mutta paljon nopeampi ku polkimilla.

6 kommenttia:

 1. Ihan parhaat jalassa. :) Söpöt värit valitsitte.

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kengät, eikä ees näytä uimakengiltä :). Mistä koosta alkaen nuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koot 21-40 löytyy! :) Tirpan omat on 25 (kengänkoko 25-26) ja omat 38 (kengänkoko normaalisti 39, jopa 40) joten sovittamista suosittelen!

   Poista
 3. Mistä nuo on ostettu? Vaikuttaisi juuri passeleilta nassikoille, kun etsin itsekin ilman sukkia käytettäviä kesälipposia. Viime kesän feikki-crocsit ei vakuuttaneet hiekkateillä saati hiekkalaatikolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesper & Juniorista on meidän omat, kauppareissulla ostettu. :)

   Poista
  2. Kiitos, sinne siis suuntaamme! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)