1.5.14

Paras "käyttäydyin hyvin kaupassa" lahja

Kolmevuotiaan kanssa kaupassa käyminen on joskus harvinaisen kamalaa. Huuto alkaa ovelta "haluun pikkukärryt" "en haluu kärryihin istumaan" "en jaksa kävellä ite", ja jatkuu läpi koko ruokakaupan, vaikka tekisi mitä. Joskus vain on sellaisia päiviä. Silloin saa hävetä silmät päästään ja luovii kaupasta läpi mahdollisimman nopeasti, kaiken olennaisen unohtaen. Aivan sama vaikka se olisi vessapaperi mikä unohtui, takaisin ei tahdo mennä. 

Sitten on niitä päiviä kun kauppaan on pakko mennä, jääkaapissa pelkkä valo, kuiva-ainekaapissa pahoja puutteita ja seuraavana päivänä kaupat kiinni. Ja kaupassa ovat kaikki muutkin samaan aikaan.

Ja lapsi käyttäytyy kuin enkeli alusta loppuun.

Sanoin, että neiti saa päättää itselleen pienen lahjan koska käyttäytyi niin hienosti. Hän halusi riisin kopiopaperia. Halvat huvit!

Hiiri

Kissa

Entistä enemmän lahjasta teki ansaitun se, että polkupyörämme kuljetuskapasiteetti täyttyi, ja lapsi joutui kävelemään kaupasta kotiin. Ja teki senkin reippaasti. Viimeiset 200 metriä talutin pyörää niin että lapsi istui tarakalla, siinäkin kiemurtelematta ja jalkoja heiluttelematta. 

Olisi syytä harkita tarakan(kin) käyttöä tälläisinä päivinä tavaroiden kuljetukseen.

Arvatkaas mitä teimme vappuaattona? 

2 kommenttia:

  1. Hyvät satulalaukut tarakalle! clarijs.nl ei mikään budjettiversio etenkin kun postikulut korkeat ellei tilaa jollain yli 130 € tai jotain, mutta ihan erinomaiset ja hankittiin vielä sellaiset shopperit, jotka uppoaa laukkuihin kuin rasvattu. Kaupassakäynti tosi näppärää. Ollaan aina tehty kimppatilauksena jonkun kanssa kun ei muuten oltais saatu ilmaisian toimituskuluja. Muitakin hyviä laukkuja varmasti löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on yksi satulalaukku, mutta kun tavarat pitäisi purkaa ja kasata miljoonaan kertaan jos sitä käyttää.. tollainen mihin mahtuu shopperi oliskin näppärä!

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)