10.5.14

Sadekelillä

Sadekelillä minun tekee mieli käpertyä sohvannurkkaan, kuunnella elokuvamusiikkia (tämän viikon valinta), juoda teetä ja neuloa.

Kantoliinasukat vauvalle.

Lapsi sen sijaan haluaisi kastua läpimäräksi ja pelleillä lätäköissä.

Tällä kertaa saimme molemmat mitä halusimme. Minä puin pipon ja villapaidan ja siirryin sohvannurkkaan, Tirppa pisti vedenkestävät ulkokamppeet ja siirtyi parvekkeelle, oven jätimme auki.
Puoli tuntia myöhemmin minulla oli ulkoisesti läpimärkä ja sisäisesti ikionnellinen (ja kuiva, hurraa välikausihaalarille!) lapsonen, joka mielihyvin söi ruokansa ja siirtyi päiväunille.

Joskus kolmevuotiaan kanssa pääsee todella helpolla, ja hetken kuvittelee, että nyt se helppo lapsiperhearki on alkanut. Ja sitten heti iltapäivällä lapsi kiskoo kaupassa megaraivarit, jonka seurauksena kannan kirkuvan ja potkivan lapsen kainalossa ulos. Minkä seurauksena tiputin maahan puolet kauppatavaroista. Ainakin ne jugurtit ja take away -kahvin.

Ehkä huomenna alkaa se helppo ja vaivaton arki. 

Tässä yhtenä iltana (harvinaisen huonon päivän päätteeksi) kävimme seuraavan keskustelun:

-Äiti, onneksi sä rakastat mua vaikka mä olisin ollut tuhma vaan koko päivän.
-Niin rakastankin.

Ja ihan totta rakastankin. Siitä huolimatta, että tänään se tippunut kahvi olisi tullut kipeästi tarpeeseen. Ja hyvä että se rakkaus ja välittäminen välittyy silloinkin, kun varapäreistä alkaa olla pulaa.

6 kommenttia:

 1. Tulin tänne etsimään ohjevinkkiä kantoliinasukkiin (ristiäislahjaksi yhdelle pienelle tytölle) ja just olitkin maininnut ne tässä etusivulla :) Eikun lankakoria penkomaan ja sukat puikoille.

  -Tuulis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat neulottua, ohje on vähän sellainen suuntaa antava, kun en kirjoittele niitä mitenkään ammattimaisesti. :)

   Poista
  2. Sukat valmistuivat kyllä, ihan ajoissakin vielä :) Ainoastaan polven lyhennetyt kerrokset päädyin säätämään toisin, ohjeen mukaan niistä olisi tulleet epäsymmetriset ja päädyin tekemään ne samanlaisiksi. Minulla kun ei ollut pieniä sovitusjalkoja lähipiirissä ja ohjeessa ei ollut mitään mainintaa tiheydestä, niin toivon vaan että tuli oikean kokoiset. Sitä kun on aika vaikea arvioida.

   Kiitos ohjeesta joka tapauksessa!

   Poista
  3. Juu ne polven lyhennetyt kerrokset on tuossa ohjeessa edelleen vähän huonosti, olen säätänyt ne omaan käyttöön myös symmetrisiksi. Polven ohje kun on suoraan alkuperäislähteestä, eikä kovin onnistunut..

   Kiva että onnistui! :)

   Poista
 2. Tirppa on onnellisen näköinen touhutessaan sateessa. Hyvää kekseliäisyyttä myös sulta se, ettei itse tarttennut istua sateessa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)