31.5.14

Sylvanian Families meillä, ehkä teilläkin?


Tirppis rikkoi Sylvanian Families ambulanssistaan kattosaranan ja lähdin metsästämään siihen varaosaa. Törmäsin maailman ystävällisimpään asiakaspalveluun. Sähköpostini vaelsi maailman ympäri, se kävi Tanskassa tehtaalla, Lontoossa yrityksen toimistolla ja liikkeessä, Singaporessa, Hong Kongissa ja taas Tanskassa. Siitä huolimatta, että auton pienen osan rikkoutuminen oli täysin tyttären raisun leikin syytä, ei kukaan sanonut, etteikö asia kuuluisi heille. Päinvastoin, pulma lähetettiin seuraavalle ja seuraavalle, kunnes postilaatikossamme oli varaosat saranoiden tilalle.
Välillä piti ihan istua alas ihmettelemään, millaisella asenteella firmassa suhtaudutaan asiakkaisiin. Jos en olisi ollut jo valmiiksi ihastunut heidän leluihinsa, olisin sitä viimeistään nyt. 

Samassa hötäkässä tarjoutui tilaisuus tehdä pieni yhteistyö tänne blogiinkin! 

Niinkuin blogia lukevat tietävät, ovat nämä lelut olleet meillä käytössä jo pari vuotta ja ovat suuresti rakastettuja. (Edelliset postaukset löytyvät  "nukkekoti" täpäkkeen alta ) En siis epäröinyt ottaa niitä esiteltäväksi ja arvottavaksi.


Saimme tämän mökin kalusteineen leikittäväksi,

ja tämän söpöläisen hunajakarhuperheen asukkaiksi.

Kaikki muut kuvissa näkyvät lelut ovat omalla rahalla ostettuja ja jo melkosesti leikkimistä nähneitä.

Kolmevuotiaan tytön listalla nämä ovat kirkkaasti parhaimmat lelut. Mikään ei ole ihanampaa kuin leikkiä kotia pienillä söpöillä eläimilla JA saada pipertää tilpehööreillä. 


Eilen saimme vieraaksemme erään  ihanan aikuisystävän, jonka kanssa Tee pisti pitkät leikit pystyyn. Talo parkkeerattiin keittiön pöydälle ja pikkuhilulaatikosta (ei valvomattomasti käytössä, häviäisivät muuten) etsittiin kaikki pienet ihanuudet mukaan leikkiin. 


Talo oli kuulemma rakennettu meren rannalle ja kaikki tulivat sinne retkelle. Jäätelöautokuski näki vissiin markkinaraon, koska jono jätskille oli koko ajan pitkä. Mitä nyt yksi pupuvauva kiusasi heittelemällä jonottavia eläimiä rantapallolla.


Talossa oli hiljaista, kun ulkona oli niin hieno päivä. Lounaskin jäi ruokapöydälle kun lapsilla oli kiire ulos.


Isosta laatikosta kerättiin eläimiä ja kalusteita, pieni keltainen laatikko on Se Pikkuhilulaatikko, jossa kaikki erityisihanuudet pysyvät tallessa.


Useampi perhe pisti leiripaikkansa talon lieppeille ja kaivoi eväät ja lelut esille. Pieni punainen perheauto ei päässytkään näihin kuviin, mutta voin kertoa että aika monta pupua mahtuu vintageautoon..


Oi kesä ja kesäleikit, kuivaharjoittelu on uimisessa vain plussaa.


"Ihan rauhassa, kaikille riittää!"


Jos luulitte, että aikuiset eivät enää leiki, antakaapa niille mahdollisuus tehdä monipalloisia minikokoisia jätskitötteröitä toimivalla pehmiskoneella.


Pupuäiti on ilman miestä ja sillä on kolmosvauvat, ei ihme että välillä vähän väsyttää. Onneksi ei ole mitään, mitä kuppi kahvia ja mehukas burgeri eivät korjaisi. Ja lasten päikkärit.


Pupu äiti oli korjaamassa kattotiiliä, koska jonkun pitää pitää talostakin huolta.


Pikkupupuista yksi pääsi varjon puolelle vaunupäikkäreille ja isäkarhu tarjoutui ystävällisesti vahtimaan pienokaisen unta.


Uudet lelut sulautuivat onnistuneesti entisiin leikkeihin ja rikastuttavat mielikuvitusmaailmaa entisestään. On mahtavaa huomata miten lapsi käsittelee leikeissään paitsi kokkausta, leikkimistä ja retkeilyä, myös sääntöjä, oikeudenmukaisuutta ja muutakin oikeassa elämässä opittua. Lapset ei saa juosta liian kauas aikuisista, tavaroilla ei saa viskoa muita ja jonossa pitää odottaa omaa vuoroaan. Jos viskoo jonottajia rantapallolla, jää itse ilman jäätelöä ja joutuu lähtemään kotiin.

Ja kaiken muun hyvän lisäksi saan arpoa lukijoiden kanssa tämän kesäisen rantasetin:


Arvonnan säännöt:

Yhden arvan saa kommentoilla tähän postaukseen (nimimerkki ja sähköpostiosoite mukaan!) 
ja kaksi arpaa jos lisäksi tykkää Kaksin kaunihimpi facebook-sivusta

Muistakaahan siis kertoa myös monellako arvalla olette mukana.

Arvonta-aikaa on lauantai 7.6 klo 21 asti,
arvonnan voittajat kerron blogissa ja facebook-sivulla seuraavana päivänä.Sanokaa nyt että olette ihan yhtä pähkinöinä kuin minäkin? Ihana saada arpoa lukijoille tämä sama setti, mikä meille ostettiin jo aikaisemmin keväällä!

63 kommenttia:

 1. No mä oon ainakin pähkinöinä, nimittäin siitä, että saitte tuollaisen ihanan talon lisäksi leikkeihin! Mahtava yhteistyö juuri teille.

  Mies on varoittanut, ettei meille saa ikinä ostaa Pikkaraisia :( Mutta sitä suuremmalla syyllä osallistun arvontaan. Ehkä se ei ois niin paha, jos voittaisin ne :)

  Saru - sarulda(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavat leikit Tirpalla! Oma tyttöni täyttää pian 3 ja olen ajatellut että joku pieni eläinperhe voisi olla juuri täydellinen synttärilahja. Ja tietenkin sankarin itse valitsemana. Siispä ehdottomasti olen mukana, kahdella arvalla :)

  ellimuru(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana kahdella arvalla :). Meillä ei näitä vielä olekaan vaikka kohderyhmä kotona taatusti menisi näistä ihan sekaisin (ja äitikin).

  Ihanin esittely näistä ikinä tuo sinun tekemäsi! Sekosin jo siitä :D.

  VastaaPoista
 4. kahdella arvalla mukana!

  Täältä löytyy myös äidin ja tytön jakama koti ja meistä molemmat ovat aivan hulluna pikkaraisiin/sylvanian families hahmoihin! Itselleni kerättiin pikkaraisia kun olin pieni ja kaikki hahmot ja talo on edelleen säästössä ja nyt neidin leikeissä. Nyt neiti (2v11kk) on myös alkanut innostua enemmän ja enemmän näistä aivan ihanan hurmaavista kavereista ja meilläkin jätskiauto vierailee usein ja eilen juuri pikku potilas sai kaapin uumenista piristystä eli pyöräilevän kettuäidin ja pojan :) Kovasti on nyt pyörällä käyty jätskiautolla ;)
  Siitä saakka kun neiti syntyi olen ostanut alennuksista näitä hahmoja (ja taloja ja autoja yms) ja jemmannut kaappiin. Sieltä on sitten saanut niitä lahjaksi tai jos olen muuten vaan halunnut neitiä ilahduttaa :) Tosin taitaa tässä taloudessa äiti olla se joka näistä on eniten innoissaan ;)
  Mä vaan niin rakastan sitä nostalgista tunnelmaa mitä näissä leluissa on :)

  Tajusin juuri että meillä on saman perheen tyttö kun arvonnassa olevat isä ja poika olevat, olishan se mahtavaa jos tämä susi(?) tyttö saisi isän ja veljen :D

  VastaaPoista
 5. Kummipoikani rakastaa kaikenlaista tuollaista pientä (no kyllä tämä kummitätikin), joten yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 6. Wau, meillä tyttö tykkäisi varmasti! Kahdella arvalla mukana. Jos sopii, niin laitan s-postilla sulle s-postiosoitteeni?

  Nanne

  VastaaPoista
 7. Kaksi arpaa. Kyllä meilläkin ollaan hullaantuneita noihin söpöläisiin!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kahdella kanssa mukana. Hitsit, että odotan, jotta Taika alkaa hiffaamaan tollasten leikkien päälle.

  VastaaPoista
 10. Olisin mielelläni mukana yhdellä arvalla. Ihanat leikit teillä. Nämä pikkaraiset näyttävät kivemmilta kuin pet shop- lelut, joihin meillä on törmätty kerhossa.
  Virna

  VastaaPoista
 11. Yhdellä mukana! jennarisku@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta! Mulla ei muistaakseni näitä ikinä itselläni ollut, mutta kaverin luona näillä leikittiin. Oma neljävee tyttö rakastaisi näitä hahmoja! :) Ja kahdella arvalla olen mukana.

  miianajatuksia@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Nämä on niin ihania :) Oma poikani rakastaa leikkiä minun vanhoilla eläimilläni ja niiden talolla. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 14. Ihana arvonta, mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 15. mukana 2arvalla.meillä tää on kans rakastettu sarja ja löytyy leikkipaikkaa,autoa,pikkutaloa,hahmoja,rattaita mutta ei tätä rantasettiä joten toivottavasti onnetar suosii ja päästään kesäisiin leikkeihin:)

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukaan. Tyttö täyttää kolme kesällä ja meillä on jo muutama asukki pieneen nukkekotiin, tämä olisi ihana saada lisäksi.

  Ihana kuva teillä facebookin profiilissa.

  VastaaPoista
 17. Mukana kahdella arvalla! Pikkaraiset omasta lapsuudestani ovat tallessa (suuri kiitos äidilleni joka niitä on vaalinut kohta 20 vuotta) ja nyt oma tyttö on tulossa siihen ikään että saan antaa ne hänen leikkeihinsä. Joten ollaan aivan totaalisen pähkinöinä tästä hommasta :D

  paivi (at) nurmikoski.fi

  VastaaPoista
 18. Nämä ovat niin ihania! Hoitolapsellani on näitä ja mieluusti otettaisiin lisää asukkeja mukaan leikkeihin 😊

  am.rautiola@gmail.com mukana yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 19. Nämä ovat ihania! Itsekin näillä leikin pienenä ja nyt harmittaa etteivät jääneet silloin talteen. Kahdella arvalla mukaan! :)

  VastaaPoista
 20. Yhdellä mukana. Vielä en ole näitä kokeillut, mutta nyt tyttöni (hieman yli 2vee) voisi olla valmis :)

  VastaaPoista
 21. Ihania, voihan pienet pojatkin leikkiä näillä, voihan? Kahdella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 22. Oi, nää on ihania! Kahdella arvalla mukana. immonen.laura1(at)gmail.com

  -Lurre

  VastaaPoista
 23. Yhdellä mukana, nää on kyllä niin ihania! :)

  - Tintti

  VastaaPoista
 24. Ihania ovat! Ja upeaa palvelua olette saaneet, vaikea uskoa nykyään tuollaista olevankaan. Yhdellä arvalla mukaan.

  Pipsa, pipsanpussi@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Voi mikä palkinto, kelpais kyllä meidän neidille 3vee-synttärilahjaksi :D
  kaksi arpaa, tykkäsin!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukaan =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana, olisin tykännyt näistä ite lapsena mutta meillä niitä ei ollut joten jospa nyt omille lapsille :)

  VastaaPoista
 28. Oi ihana arvonta! Näillä "pikkaraisilla" olen itsekin lapsena leikkinyt. Jos voittaisin, pitäisin nämä itsellä ja kummityttö ja muut lapsivieraat saisivat näitä kyläillessään ihmetellä!

  Kahdella arvalla mukana!

  -Tuikku
  numme14@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Aww, olisi niin hieno pikkuisellemme! yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla osallistun arvontaan! :)

  Wennys

  osuliz@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Ihanaisia ovat. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 32. Mukana kahdella arvalla.
  Riia
  kynkkyyn@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana. :)

  Meillä korkattiin Sylvanian-leikit tänään, kun tytär täytti kolme vuotta. Ah tätä nostalgiaa! Onnistuin vieläpä löytämään kirpparilta Lundbyn kuudella eurolla ja pintaremontin jälkeen se on kuin uusi. Nyt siellä on myös pari asukasta. Arvostan Sylvanian Familiesissä ilmeisesti aivan samaa kuin sinäkin, eli sitä, että lelut eivät ole muuttuneet vuosien varrella seksikkäämmäksi. Ne ovat edelleen ihan yhtä viattomia ja söpöjä, eli sellaisia, millä tuollaisten 3-vuotiaiden vielä tuleekin leikkiä. :)

  VastaaPoista
 35. tupla arpa, kiitos.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 36. Voi ähkipähkinät, miten pähkinöinä olenkaan! Kahdella arvalla mukana. :)

  hyllytonttu häntä-aa gmail piste com

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla mukana, ihanaa kesää sinulle ja Tirpalle!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Ihana arvonta! :) Yhdellä arvalla mukana.
  a.kornulf@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana

  kati-riina(at)kymp.net

  VastaaPoista
 40. Kiitti kun vinkkasit niin ei jää kiva arvonta välistä :) Ja yhdellä mukana, kun en vaan edelleenkään osaa omalla nimelläni facebookin blogimaailman syövereissä seikkailla :D

  VastaaPoista
 41. Mulla on ollut samankaltaisia pupuja itsellä lapsena ja voin vain kuvitella kuinka hauskaa ois verestää muistoja oman pojan kanssa :) Arvonnassa mukana yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 42. ihana arvonta, kahdella mukaan.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Yhdellä arvalla mukana! valmanainen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Meillekin on kertynyt erinäinen joukko SF hahmoja kohta 3-vuotialle. Ovat vain niin suolaisen hintaisia etenkin Suomessa :( Jouluna lapsi sai ihanan asuntovaunun kaikkine mausteineen meiltä lahjaksi ja se onkin ollut todella mieluisa. Tosin ne kaikki ihan pienimmät osat on meilläkin leikeissä mukana vain valvotusti etteivät heti häviä. Haluaisin ostaa synttärilahjaksi asuntovaunuun sopivan vetoauton, mutta sitä ei ole vielä kaupassa sattunut eteen. Asuimme nyt kevääseen asti Briteissä ja sieltä nuo lelut kyllä meinaan vastaisuudessakin ostaa. On nimittäin niin iso ero hinnassa! Yhdellä arvalla arvonnassa mukana synttäriyllätystä tavoittelemaan :)

  VastaaPoista
 45. Voi nuo on niin ihania, muistan jo omasta lapsuudestani? kyseiset tyypit ja nyt on alettu keräämään omalle 2,5vuotiaalle myös. Tosin vasta ihan muutama pikkujuttu meillä on, joten tuo söpönen setti olisikin oiva lisä leikkeihin (myös äidin) ! Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukana! Tpekonen (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 47. Kahdella mukana täällä! Nana.Heiska@seamk.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin se nimimerkki. Nana vain!

   Poista
 48. Voi ei, nämä on niin suloisia! En tiedä kumpi olisi enemmin innoissaan tällaisista tytär kolme vee vai äiti. Veikkaan jälkimmäistä.. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. pihlajanoksalla(a)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Yhdellä arvalla mukana! On kyllä ihana palkinto, ja haleja suloiselle Tirpalle.
  Nimim. Aada
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana! Itse olen täysin haltioissani näistä, kuhan tyttö kasvaa hiukan niin toivon että myös hän innostuu näistä! :) -Marri86- (marianneetokari@hotmail.com)

  VastaaPoista
 51. Olipas heiltä huomaavaista!

  Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan.

  VastaaPoista
 52. Melkoista toimintaa :) yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 53. Oi, mukana kahdella arvalla! Nämä olisi meillä taatusti hitti. Ja kiitos tämän postauksen, jonka myötä tajusin FB-sivusikin. Olisin jo tykännyt niistä, jos olisin tajunnut, että sellaiset on olemassa. Tämä on suosikkiblogini. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)