1.5.14

Vappupiknikillä takapihalla

Vappusuunnitelmat meinasivat livahtaa ei-oon:n puolelle, mutta Tirppiksellä oli toive. Josko grillattaisiin takapihalla. Takapihana meillä toimii luonnontilainen metsä, jota reunustaa Kymijoki. Rannalla on pieni laavu, jonne kävelimme sen pari sataa metriä piknikpussukkamme kanssa, ja vietimme melko kolean mutta hauskan illan nuotiolla grillaillen.

Mies joka lupasi olla vastuussa tulentekovälineistä ja teräaseista. Piti lupauksensa.
Maisemia.

Vartaita ja peruna-herkkusieni-kevätsipuli vuoka kotona jo esivalmisteltu ja suoraan hiilille.

Siis mieshän se laittoi ruokaa eikö niin? Esivalmisteluja kun ei lasketa. Se joka grillaa, on äijä. Ihan sama, hyvää oli!

"mulla on voitelua nenässä!"

Laiskan äidin paras ystävä. Herkullinen kaupasta ostettu kotisima.


Olin mukana, kameran takana useimmiten.Jälkkäriksi avaruusbanaani. Tunge suklaata banaanin sisään, kääri folioon ja grillaa.


Kotona ei tarvinut unta kutsua, mahat täynnä ja hiukset savulta tuoksuen on hyvä käydä nukkumaan. Villi vappu, ja kohtuudella simaa. Sen väkevämpiin ei ollut hyvässä seurassa tarvetta koskea.

5 kommenttia:

 1. Täällä meillä pain S-ryhmän liikkeissä on bonuskortilla toimivia hytkyttimiä, eli niitä autoja, joihin normaalisti pitää laittaa kolikoita. Mä niin rakastan niitä. Kun lapsille lupaa, että jos kauppareissu menee hyvin, niin pääsee siihen, niin kyllä muuten menee hyvin. Joka kerta. Mahtavaa. :) Lähikauppa on sen toisen ryhmän marketti ja siellä ei aina ihan homma pelitä yhtä kauniisti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Tännekin tuommosia. Aika ovela veto marketilta. Vanhemmilla varmaan helppo valita kumpaan markettiin mennään kun toinen tarjoaa tuollaista palvelua :)

   Poista
 2. onpa herkullisen näkösiä grillattavia. Mitä tuli vartaaseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain mitä käteen sattui kaupassa, kirsikkatomaattia, fetaa, miniherkkusieniä ja pekonia. Feta ei ollut fiksu idea, suli ja paloi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)