8.6.14

Iltapäiväkahvilla
Iltapäiväkahvit kutistuivat kaksihenkisiksi, ja leipomisen vaiva ei tuntunut ihan sen arvoiselta. Mutta kyllä se kahvihetki kaksinkin on ihanaa, varsinkin jos pienin nukkuu päiväuniaan.

Tirppis otti suunnitelman muutoksen aika raskaasti, mutta onneksi on aina My Little Pony lautapeli. Kaikki on paremmin sen jälkeen.

Ylimääräisiä? Ei, vaan enemmän meille.
Pahin ruokakriitikkoni. Hyvää kuulemma, vähän rapee ja makee. 


Ihan hyvä päivä, ei sellainen kuin suunniteltiin, mutta todella hyvä.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ohut murokuppi on santataikinaa ja täyte mukailee creme bruleeta. :) Eli kaippa se olisi creme brulee tartaletti, jos sillä olisi joku nimi.

   Poista
 2. Tuun vielä tännekin ihastelemaan, näyttää niin ihanilta noi leivokset! (ja tietty toi peli! Vähänkö olisin ollut lapsena pähkinöinä pelistä, jossa on PONEJA nappuloina :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan! Neiti on todellakin pähkinöinä tuosta pelistä, bonusta se saa siitä että on yksinkertainen pelata (ei luettavaa tms) ja NOPEA.

   Poista
 3. Onpas herkullisen näköisiä leivoksia! :)
  Hei taustalla näkyy toi mallinukkelamppu-systeemi josta oli täällä joskus juttua? Oot saanu sen ilmeisesti valmiiksi, onko siitä postausta? Olis kivaa nähdä jotain kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://napapiirini.blogspot.fi/search/label/Vieno%20%22Vaimo%22%20Valop%C3%A4%C3%A4

   tuosta osoitteesta pitäisi löytyä kaikki Vaimosta tähän mennessä kirjoitettu. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)