4.6.14

Nopea tyynyntuunaus ja ennakkovilkaisu sängyn alle

Tirpan sängyn alle on rakentumassa pieni sisäleikkimökki. Lukunurkka, leikkikeittiö ja tilaa nukkeleikeille.

Lukunurkkaus vaatiikin mielestäni kasan ihania tyynyjä! Sisustustyynyt (kivat ainakin) ovat melkoisen tyyriitä, joten päätin tuunata yhden vanhoista sohvatyynyistäni.


Tarvitset:

Vanhan tyynyliinan
Nuhjaantuneen sohvatyynyn
Siirtokuvan
Silitysraudan ja leivinpaperia
Ompelukoneen


Silitä koko tyynyliina, kokeile pakkauksen mukana tulevalla testikuvalla, että osaat noudattaa ohjeita. Mallaa sitten siirtokuva vanhalle tyynyliinalle ja silitä huolella. Leikkaa ylimääräinen kangas pois ja ompele takaisin tyynyliinaksi. Nips naps, tähän meni noin 10min ja 10 euroa.

(Mikä parasta, siirtokuva on suomalaisen yrityksen tuote.)

Nyt on leikkimökissä puhelin. Valot kun vielä saisi viritettyä loppuun, niin saisin vähemmän rakeisia kuvia..

Vielä se tarvitsee pari tyynyä ja kunnollisen lukuvalon.


Mimmu lahjoitti keittiöön tiskiharjan joka käy somistuksesta. Ensimmäisestä kodista asti mukana raahautunut liitutaulu on edelleen ajankohtainen.
Nukensänky on kirppislöytö useamman vuoden takaa, on kestänyt jopa trampoliinina toimimisen, joten saa ulkomuotonsa anteeksi. Pikkupeiton T sai mukaansa lastenosastolta heti syntymänsä jälkeen. Kirjahylly on hollilla (ja tupaten täysi), nukkekodissa kotoisa sotku ja rattaillekin on parkkipaikka.


Aluksi oli tarkoitus tehdä kiinteämpi patjaratkaisu lukunurkkaan, mutta nämä kahvalliset lattiatyynyt löytyivät alesta, ja olivat mitoiltaan täydelliset. Tirpankin mielestä ratkaisu on hyvä, voi siirtyä tyynyineen vauvan sängyn viereen lukemaan vauvojen iltasadun, ja takaisin omalle paikalle lukemaan omia kirjoja.


Shhhh.. joskus äiti on niin hövelillä tuulella, että antaa kasata kaikki talon pikkutyynyt ja tsiljoona pehmolelua pesäksi ja nukkua siellä kuin pieni linnunpoikanen. Muistan omasta lapsuudestani, ettei ollut mitään ihanampaa nukkumistapaa, kuin omarakentamassa majassa, joten suon sen omallekin tyttärelleni. (Varsinkin kun huomenna on edessä melkoinen koitos, verikoemaraton suorastaan.)

Tupareita odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Tirpalle ja äidille verikokeisiin! :)
    Teidän kodin sijainti kuulostaa unelmalta, niin täydelliseltä. Ihanaa kun olette löytäneet sen :)

    VastaaPoista
  2. Majat ja pesät ovat lapsuuden parhautta. Jännää ja turvallista sekaisin:) Lämpöisiä ajatuksia täältä sinne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)