22.6.14

Palellen keskikesällä

Tämän laitan muistiin kylmääkin kylmempänä juhannuksena. Lainasin villasukkia ja pipon anopilta, ja aivan kokon vieressäkin palelin luita ja ytimiä myöden.

Laitan tämän keskikesän muistiin myös viikonloppuna, jona rakkaus lämmitti sydäntä senkin edestä. Alan vihdoin tulla sinuiksi sen tosiasian kanssa, ettei minusta koskaan tule vaimoa, ja sen myötä uskallan taas suunnitella tulevaa yhdessä.  Joskus yhteiset, haastavatkin, tulevaisuudensuunnitelmat kantavat pidemmälle kuin sormus nimettömässä.


Keskiyön juhannuskävelyllä ajattelin kerätä ne kuuluisat kukkaset, mutta tulos oli niin laiha, etten vienyt kukkia sänkyyn asti. Asetuin mieluummin miehen kainaloon ja otin pienoisen tyttären omaan kainalooni. En tarvitse juhannustaikoja kertomaan tulevaa sulhastani. Rakkaus riittää. Siltä osin minua on jo siunattu runsain mitoin.

9 kommenttia:

 1. Miksi ei tule vaimoa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska avioliitto on kahden ihmisen tahtomista, ei yhden. :)

   Poista
 2. Tjaah..enpä ole vieläkään vakuuttunut isä ihmisen ihanuudesta! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenenkään muun ei onneksi tarvitsekaan. Hän ei ole vieläkään täydellinen, tai aina ihana, mutta siitä huolimatta minun puoliskoni ja T:n isä.

   En minäkään tuota ole unohtanut. Onneksi anteeksianto ei vaadi unohtamista, muuten virheistä ei voisi kukaan ottaa opikseen.

   Poista
  2. Osaat vastata tosi hyvin aina kommentteihin! :) Tosiaan eiköhän jokainen määrittele sen oman onnensa ja tiedä yleensä mikä itselleen parhaaksi on
   t: ei kumpikaan ylempi ano

   Poista
  3. Unelmatäydellisiä ihmisiä ei ole. On vain ihmisiä. Hän on minun ihmiseni, virheineen kaikkineen.

   Poista
 3. Avioliitto ei takaa onnea. Kyllä se koostuu jostain ihan muista asioista. Minusta teet oikein, kun et painosta. Voisin kuvitella, että vapaaehtoinen avoliitto on onnellisempi kuin pakotettu avioliitto.

  Ja totta tosiaan: kukapa muu olisi oikeutettu määrittämään teidän elämäänne, kuin vain ja ainoastaan te itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tarpeeksi sitoutumista ilman papin aamentakin. :)

   Poista
 4. Koitan jättää merkkiä, kun usein yrittäneenä, tämä aina miut herjaa pihalle! Joten lukemassa käyn kyllä joka postauksen, ihana lukea teidän elämästä ja sinun äitiydestä ^_^ Aurinkoisia, ja ehdottomasti lämpimämpiä kelejä sinne, siulle isäihmiselle ja Tirpalle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)