25.6.14

Pihistelyvinkki: VR


Minulla ja Tirpalle ei tänä vuonna kesälomaa ole suotu (ei kyllä viime vuonnakaan..) joten reissut ovat viikonloppureissuja kotimaassa. 

Suunnittelin ensi viikonlopun Korkeasaaren reissua ja meinasin nielaista pääni, kun näin, minkä hintaiseksi junaliput kolmelle aikuiselle, yhdelle juniorille ja yhdelle kolmevuotiaalle muodostuivat. Yli kaksisataa euroa! 

Koska olen aina vain pienituloinen, olen oppinut matkan varrella paljon pieniä tapoja säästää rahaa. Junalipuissa säästää parhaiten, kun rekisteröityy Veturi-asiakkaaksi netissä, ja ostaa ja maksaa liput vähintään 48 tuntia ennen matkaa.

Jos ette usko, katsokaa huviksenne ylläolevaa kuvaa. Sama matka, sama junavuoro, samat paikat, sama määrä ihmisiä. Rahaa säästyi 176,10€.

Saattaa olla, että meillä on budjetissa nyt tilaa vaikka hattarallekin!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa hattaranmakuista Korkeasaari-päivää koko poppoolle sittenkun se päivä koittaa! Niin ja aivan järkky hintaero.

  VastaaPoista
 2. Oho melkoinen hinta ero. Tiesin tuon ohjelman antavan halvempia hintoja joillekkin matkoille, mutta saako siellä siis kaikille pätkille halvempia hintoja?

  Asutko sinä muuten Kouvolassa? Aika jännää meinaan, en ole koskaan tunnistanut sinua kouvolaan ja kuvatkin on kuin jostain muualta :) Niin ja tietysti ei ole pakko vastata jos et halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kouvola-Helsinki välille olen saanut tarjoushintaisen melkein joka reissulle, jos on valmis lähtemään esim 8.30 eikä 8.18. :)

   Ja asun Kouvolassa, toista vuotta jo. Vähän jos vakoilee uudesta kodista kertovia juttuja ja tietää paikkakuntaa, voit päätellä myös kylän, mutta sitä en täällä kirjoittaen kerro. :)

   Poista
 3. Mun täytyy käydä kokeilemassa tuota ohjelmaa, kohdan taas junalla liikutaan :)

  Mä en niin hyvin tätä cityä tunne, että osaisin ihan äkkiseltään yhdistään kylään saakka :) Täytyy tiirata ensi kerralla kuvat tarkempaan, tai no tuo junalla liikkuminen voisi yhdistyäkkin tiettyy kylään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)