15.6.14

Sukujuhlasunnuntai

Aamulla oli olo kuin maitovalaalla, kun piti pukeutua ja laittautua sukujuhlia varten. Yritin tsempata itseni hyvään kroppafiilikseen parista liikakilosta ja valkoisesta ihosta huolimatta, ja jotenkin se onnistui.


Omiin hiuksiini ehdin nippa nappa laittaa pari foliopötköä omia kiharoita korostamaan, mutta Tirpan hiuksiin halusin tehdä jotain uutta. Olen niin tohkeissani siitä, että noita hiuksia on riittävästi tälläiseenkin!Olin jotenkin onnistunut luistamaan näiden juhlien valmistelusta, olin ainoastaan eilen lapsenvahtina pienimmälle serkulle (kummipoikaselle) ja tein pelkät kakunkoristeet, koristelin kakut juhlapaikalle mennessäni. Ihanaa.Tälläisiä päiviä voisi olla enemmänkin. Notkuvia herkkupöytiä, harvoin nähtyjä sukulaisia ja vähemmän stressaavaa juhlapönötystä. Onneksi meidän suvussa näitä rippijuhlia ja valmistujaisia riittää parit per kesä, serkuksia on kun pelkästään äidin puolelta liki 20..

9 kommenttia:

 1. Se on kiva et vaa parit ku mulla on serkkuja vähän päälle 50 :D mikäs vuos ravattiin viidet yo-juhlat ja kolmet rippijuhlat, et ei toi viel mitää :D Ja mihinkää niistä et tietenkää voinu laittaa samaa mekkoa..

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kampaus Tirpalla :) Voi kun osaisikin laittaa hiuksia noin. Ompas teillä serkkuja. Meillä ei paljon juhlita, kun ei ole serkkujakaan kun kaksi kappaletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kampauksessa jätettiin kaikki reunimmaiset hiukset (otsa, korvantaukset, niska) auki ja loput tiukalle ponnarille. Sitten letiteltiin ranskanlettiin(?) vuorotellen ponnarista ja ulkoreunalta hiukset.

   Poista
  2. Kiitti ohjeesta. Täytyy joskus kokeilla :) On kyllä aivan ihana ja sopii Tirpalle tosi hyvin :)

   Poista
 3. Onpa nätti kampaus pienellä.. :))

  Kivalta kuulostaa musta, et on paljon juhlia.. :) Meillä on niin pieni suku, että harvoin mitään on. Siis tosi harvoin. Kuuden vuoden sisään oon ollut yksissä valmistujaisissa ja kaksissa häissä.. Toiset häät ei ollut ees sukulaisen.

  Liityn lukijaksi :))) Tervetuloa kurkkaamaan myös mun blogia. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Tähän joukkoon mahtuu, ei ole porukkaa ruuhkaksi asti.

   Poista
 4. Näytät todella kauniilta! Etenkin hiukset ovat todella hyvännäköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varsinkin hiuskommentista. Jotenkin on edelleen orpo olo näin lyhyillä hiuksilla, mutta ne ovat näin paljon terveemmän oloiset. Hyvästi imetystukka!

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)