23.6.14

Ystävykset


Lapsen ja eläimen ystävyys on hellyyttävää.

Päivällä Tyyne jaksaa olla mukana kaikissa tytön leikeissä. En anna T:n retuuttaa kissaa, vaan se on mukana omilla ehdoillaan. Siitä huolimatta se saattaa istua rattaissa päiväkävelyllä, kun T ulkoiluttaa sitä olkkarista makkariin ja takaisin.

Illalla kun likka hiljenee yöunille, voisi luulla, että kissa haluaisi olla ihan omissa oloissaan. Mutta ei. Se on onnellisimmillaan kun saa luvan nukkua tytön vieressä aamuun asti.

Itse olisin aina välillä valmis tekemään tuosta pienemmästä kissasta rukkaset, koska se raapii ovenkarmeja ja pissaa vaatteille jotka unohtuvat eteisen lattialle. Nyt muistan jo kerätä vaatteet heti naulakkoon ja jättää väliovet auki, joten ongelmia ei juurikaan ole. Ja ne satunnaiset ärsytykset kestää, kun katselee noita kahta leikkimässä ja nukkumassa.

Ystävyys tulee monenlaisissa paketeissa.

1 kommentti:

  1. Minäkin muistan elävästi lapsuudenystäväni, ylipainoisen maatiaiskissan jota halusin lykkiä vaunuissa ja puettaa(?!!)..meillä se ystävyys tosin oli aika yksipuolista, mutta silti itkiessäni kissa tuli nuolemaan kyyneliä. Ihana kun teille on sattunut noin lapsirakas ja seurallinen mirri :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)