24.7.14

Pyöräntuunauspäivä


Perhevolvomme vanerilaatikon kanssa on riittänyt hiusten repimistä, se kun odottaa takuuvaihtoaan jo helmikuusta asti ja huhtikuussa tehdas pyysi maksamaan postituksen osasta, jonka maksoin kuvitellen sen vauhdittavan jumiutunutta takuuvaihtoa. Noh, odottelen edelleen.

Olen kuitenkin läpeeni kyllästynyt siihen. miten kauhtuneelta ja kauhealta (vettyneeltä, halkeilleelta, haalistuneelta) meidän jokapäiväinen kulkuneuvomme näyttää. Jotain muutosta oli siis saatava, ja naapurin kakarat (?) tarjosivat siihen oivan sysäyksen puhkomalla pyörästä renkaat. 
Siinä sisäkumeja vaihtaessa ihana luottopyöränkorjaajamme nimittäin kiristeli yhtä sun toista mutteria, ja pyörä on taas ajettaessa kuin uusi. Jos pitää silmät kiinni.

Tänään tartuimme Tirpan kanssa toimeen ja pesimme volvoparan perusteellisesti, ja hinkkasimme samalla lähes poishaalistuneet pyörän merkkinimet pois laatikon kyljistä. Kovin alastomaltahan tuo näytti ilman mitään, joten nappasin samalla komerosta ylijäänyttä kalustemaalia ja kakkusabloonin, ja huiskaisin vähän kuviota kylkiin. Jäljessä olisi toivomisen varaa, olisin voinut panostaa esim. maalarinteipin käyttöön, mutta elän siinä uskossa, että tämä on vain väliaikainen harjoituskappalelaatikko, ja uusi on jo matkalla. 

Kyllä tästä kieltämättä vähän parempi mieli tuli. 
Tirpalle ainakin, kun sai osallistua pyörän tuunaamiseen. Ylpeä pieni maalin tupsuttelija. 


2 kommenttia:

  1. Todella upea! Tollasesta ulkomuodosta sais maksaa pitkän pennin, jos sen Volvon lisävarusteena ostaessa tilaisi! Sulla on muuten niin mahtava kirjoittamisen lahja, että tätä blogia ei kerta kaikkiaan voi jättää seuraamatta 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Isoksi on blogi venähtänyt neljässä vuodessa..

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)