30.8.14

Jääkausi


Huomenna on taas joka toisen sunnuntain kolme tuntia. Viimeksi isäihminen leikki kolme tuntia Tirpan kanssa, emmekä me vaihtaneet keskenämme sanaakaan. En kertaakaan katsonut häntä silmiin. Ihan todella toivon, että tämänviikkoinen menee samalla tavalla, että vain olemme olemassa yhtä aikaa.

Vielä ei ole aika rennolle, ystävyydelle, juttelulle ja yhteiselle. Yksikin kiltti tai ymmärtäväinen, tai (hyväluojaei) pahoitteleva sana avaisi sellaiset sulkupadot, että olisi paras vain poistua heti ulko-ovesta. Menetin parhaan ystäväni ja elämäni rakkauden. Murusten jakaminen olisi vain julmaa, juuri nyt.

Ehkä tulee vielä päivä, kun tämä kaikki ei enää tunnu missään, on vain kokemus elämässä. Ehkä silloin voimme rennosti jutella ja nauraa samoille asioille, ilman yhteenkuuluvuden tunnetta, ilman kipeitä muistoja.

Se päivä ei ole vielä huomennakaan.

6 kommenttia:

 1. Voimia huomiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Meni varsin kivuttomasti, harvat sanat mitä vaihdettiin olivat kepeitä ja pikaisia. Kipeää tämä tekee edelleen, olla niin lähellä ja sittenkin niin kaukana.

   Poista
 2. Aika mahtimimmi olet! Harva meistä pystyy sekä analysoimaan itseään että kertomaan tunteensa ja mielipiteensä niin puhtaasti ja todella kauniisti ja rehellisesti, kuin sinä sen teet. Erityisen vaikeaa asioiden puolueeton ruotiminen on varmasti juuri sellaissessa elämäntilanteessa, kuin sinulla juuri nyt on. Itselläni ei valitettavasti lapsia ole, mutta omia muutamaa erotilannetta muistellessa voin vain nostaa sinulle hattua. Huikean hieno elämänasenne sulla - ja myös tosi hieno tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä eron keskellä on oikeastaan yksinkertaista. Kaikki mitä rakastit otetaan sinulta pois kysymättä. Eivät ne muutu yhtään sen vähempää rakkaiksi sillä että ne eivät ole enää saatavilla. Pitää löytää keinoja jatkaa eteenpäin siitä huolimatta.

   Poista
 3. Auts! Voimia näihin, eivät varmasti ole helppoja hetkiä. Jäin silti miettimään, että onko sun pakko olla silloin paikalla, kun he tapaavat. Voisivatko nuo 3 tuntia olla hetki, jolloin pääsisit yksinäsi tekemään jotain ihan muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa, tilanteen rauhoituttua, ihan varmasti saavat olla kaksin. Juuri nyt T ottaa eron ja siihen liittyvät asumisjärjestelymuutokset todella raskaasti, ja kaipaa tukea ja turvaa tapaamisiin. Kunhan noille kahdelle muodostuu näistä tapaamisista tapa, poistun takavasemmalle. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)