17.8.14

Lankaturistit

Tampereen vieraamme jakaa kanssani rakkauden ainakin leipomiseen, kirjoihin, pitkiin rönsyileviin keskusteluihin ja käsitöihin. Koska tässä kodin nurkilla on Novitan tehdas ja vuorokauden ympäri aukioleva tehtaanmyymälä, en tainnut edes sanoa ehdotustani loppuun, kun vastaus oli "Kyllä"!


Yllättävää tai ei, myös Tirpan vastaus oli innostunut "JOO!" kun asiaa tiedusteltiin. Lankahyllyltä olisi kuulemma löytynyt sopivat langat ainakin pipoon ja lapasiin ja sukkiin ja villapaitaan ja...


 Lankojen uudet syksyvärit ja viilenneet kelit kutkuttivat itseänikin, mutta koska lankamyymälä jää työmatkalle, en tehnyt nyt mitään hätiköityjä heräteostoksia. Se on selvä, että pikkuneiti tarvitsee täydennystä sukka- ja lapaslaatikkoon, mutta kun noita lankoja löytyy kotoakin jonkunmoinen valikoima.Tälläinen kutittamaton akryylilanka kiinnitti huomioni hyllyssä, näistä voisi neuloa jotain vaikka Käsitöitä uudelle lastensairaalalle 2017 ryhmään, langan myynnistäkin kun menee 80 senttiä per kerä lastensairaalan keräykseen. Kerät olivat reiluja, 200 grammaisia, joten vauvanpeitonkin luulisi tulevan yhdestä kerästä.


Alekorien kutsu oli kovin kiehtova ja jonkun muun kori täyttyi langoista ihan vahingossa.


Tirppa oli sitä mieltä että opettelee virkkaamaan vaikka heti jos saa kimaltavat virkkuukoukut. Lupasin, että jos opettelee sormivirkkaamaan ensin, niin sitten saa glitterikoukut. Saa nähdä milloin joudun lunastamaan lupaukseni.
 

Kotimatkalla se orastava syksy antoi kuulua itsestään. Me ehdimme kotiseinien sisäpuolelle ennen rankkasateen alkua, sen verran tuo lähestyvä musta pilvirintama vauhditti polkevia jalkoja kotiinpäin ajaessa. 

Kiitos A ihanasta viikonlopusta, Tampereen tärpit saat sie suunnitella!

4 kommenttia:

 1. Voi ei, saattasin seota noin mahtavassa paikassa!!

  VastaaPoista
 2. Ah, tuo on niiin ihana paikka käydä mutta ko pitäis myöskin neuloa edelliset ennen uusia...täällä nyt ekaluokkalainen alotti virkkauksen 6 vuotiaana ja nyt tekee jo pylvästä ja siitä sitten miloin mitäkin pehmolelua tms. <3 <3 En pistä hanttiin :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on jo täällä vaikka mitä kivoja vierailupaikkoja suunnitteilla, sen kun huristatte tänne :) P.S. Jouduin järjestelemään lankakorini (ja laatikkoni, heh) uudestaan kun meille muutti useampi kerä lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vohvelikahvila on mun tärppi, T haluaa pikkukakkospuistoon. Muun saat sinä kehittää! Otetaanko pyörä mukaan?

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)