25.8.14

Neuletuhkimo


Sain kuningasidean aloittaa Tirppaselle villapipon neulomisen. Harmi vain että kello likenteli kymmentä, ja lapsi oli jo nukkumassa. Vaan äkkiäkös sitä sokkona valitsee hyvän kuuloisen silmukkaluvun ja nitkuttelee palmikoita sen vaaksan verran.

Seuraavana aamuna totuus on kovin ikävä. Pieni se on. Mahtuu, mutta neule soi, venyy kauhean näköiseksi jos sen yrittää laittaa päähän. Kiukuspäissäni neuloin sen kuitenkin valmiiksi asti, tein jopa naurettavan ison tupsunkin. Arvata saattaa, ettei se valmiinakaan istu päähän yhtään sen paremmin.

Onneksi voi aina leikkiä neuletuhkimoa ja etsiä pipoon sopivaa päätä. Mielipaha pieneni ainakin 99% kun kansi löysi vakansa ja pipo sai uuden kodin! Pienenä sivujuonena pienemmän T:n isosiskokin saattaisi kaivata pipoa, joten oikean silmukkaluvun metsästys jatkuu..

5 kommenttia:

 1. Voi mää en kestä näitä ihanuuksia! Se krokokaulaliinakin on kuvailtu monta kertaa eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krokohuivi on aiheuttanut ihmeellistä neulekateutta myös oman katon alla. Tirpallekin kuulemma kelpaisi, ainakin jos saisi vaaleanpunaisen krokon niinkuin tao taossa on prinsessakrokotiili. ;)

   Poista
 2. Mä olen aina ihaillut tuollaista taitoa, että tuolleen toinen käsi selän takana, silmät kiinni ja jälki on nättiä neulomista :) Itse nyhrään ja puran ja loppu tulemana totean etten taaskaan onnistunu saamaan sen näköstä että sitä ilkeis kellekkään käyttää saati että kellään tässä maailmassa olisi sen kokoisia jäseniä tai päätä mitä lopputulos oli :D

  Aivan ihania nämä sun neulomukset :)

  TTosi

  VastaaPoista
 3. Voisko tähän saada ohjeen? Tumpelolle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94027

   Huomaa sie kuitenkin että vaikka ohjeen kuvassa on koululainen, on py pipossa vain noin 46-47..

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)