11.8.14

Reipas pieni lumikkiTyttäreni muistutti minua tänään, että hänestä pitää sitten ottaa kuva kun nukkuu lumikkina. Valokuvien kautta on helppo keskustella tehdyistä jutuista, ja lääkäritkin onneksi ymmärtävät miten tärkeää asioiden jälkikäteen läpikäyminen on, ja antavat Tirpalle aina mukaan jotain lääkärileikkikelpoista. Tänään saimme yhden kissakuvioisen eeg-läpyskän (ovat kertakäyttöisiä) ja sillä on nyt sitten ahkerasti tutkittu minkälaisia unia pupunen näkee. 

Prinsessaunia sekin, kuulemma.Tukassa on taas suolatahnaa ja otsassa pieniä painaumamustelmia, mutta aika rutiinilla tässä jo toimitaan. Tirppaa ei enää jännitä eikä pelota, hän keskustelee lääkäreiden kanssa myös ihan itse, ja kysyy mitä mieltä askarruttaa.

On se aika urhea, noin prinsessaksi.

10 kommenttia:

 1. Äh, se töhnä on ikävää päässä, mutta toisaalta pikkujuttu jos tutkimus auttaa selvittämään mysteerin.
  Ihania prinsessoja te ootte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin pitkillä ja paksuilla hiuksilla se on aikamoista nyhräämistä noiden johtojen ja tahnojen kanssa. Mutta tällä kertaa meni paljon paremmin jo..

   Poista
 2. Urhea prinsessa! Lumikilla on muuten samanlainen mekko kuin meidän kääpiöllämme! :)
  (Löytyy FB:sta kuva, jossa Elvi haluaa apua pelkkä yön kanssa.)

  VastaaPoista
 3. Kun mainitsit tuon suolatahnan, niin tuli kovin elävästi mieleen hetki yhden monista lapsuuden aivosähkökäyräkokeista jälkeen, jolloin nuo tahnat meinasivat saada minut ihan raivostumaan, kun kesäkuumalla kutittivat päätä. Onneks äiti lupasi tuolloin mulle "kampaajakäsittelyn" (eli pesun ja piipillä tehdyt korkkiruuvikiharat) heti, kun oltiin tultu kotiin :) Loppujen lopuksi muistin vain kampaajan ja nyt vasta mainittuasi tuon tahnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, tuo saattaa tulla vielä tarpeeseen!

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)