9.9.14

Ihan oma sienikori

Tirppa ostatti itselleen kolmen euron sienikorin eräältä kojumyyjältä. Ihana ostos sinänsä, mutta käsittelemätön puupinta olisi ollut pilalle värjäytynyt jo ensimmäisestä mustikkaretkestä. Ei siis auttanut kuin ottaa pensseli käteen ja sutia siihen suojaava maalipinta. Leikkihellasta jäi reilusti kivaa mintunvihreää, joten sillä mentiin. 

Pohjastakin maalattu kori jätettiin kuivumaan rypistetylle alumiinifoliolle, ja sen kuivumista odotettiin malttamattomana useampi päivä. Tarkoitus oli maalata koriin vielä kuvioita työkaverilta saaduilla akryylimaalinlopuilla, mutta kärsimättömyys vei voiton. Sadepäivänä sitten.

Kori on ollut käytössä, ärsyttävyyteen asti. Se on ollut mukana kaupassa, päiväkodissa, mummilla, mimmulla, mustikassa ja päiväunilla. Jos itse vielä vaihdan käsilaukun pärekoriin, saa tulla puhumaan järkeä.


On hyvä päivä muistella menneitä askarteluja. Sillä tänään vietämme aikaa kuumehoureissa sängynpohjalla. Tai ainakin pienimmäinen, minä odotan vielä vuoroani..

2 kommenttia:

  1. Aivan syötävän ihana sienikori! Ja miten taitava tyttö kun itse maalasi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)