23.9.14

Ihan vain

Tirpan ollessa alle vuoden ikäinen, otin asiakseni ottaa hänestä joka kuukausi yhdet paremmat kuvat. Kuukausikuvista onkin nyt jälkikäteen ihana katsoa muutosta vauvasta ihmislapseksi. Sitemmin se lapsi on muuttunut tekeväksi, osaavaksi ja osallistuvaksi, joten kuvia tuleekin otettua lähinnä silloin kun niissä tapahtuu jotain. 

Pari päivää sitten kun oli vielä lämmintä ja aurinkoista (muistelemme kaiholla) kävimme joenrannassa kaloja katsomassa, ja otin siinä samalla pitkästä aikaa kuvia ihan vain lapsesta itsestään. Ihan vain minun tyttäreni. Lempivillapaidassaan, hiukset takussa. Ihan "vain".

6 kommenttia:

 1. Ihana ihan vain! :) Itsekin havahduin eräs päivä, kuinka vähän tulee enää otettua kuvia arjesta. Alkuun vauvan/vauvojen kanssa jokainen katse ja jokainen henkäys tuntuu kuvaamisen arvoiselta, mutta viime aikoina on tullut räpsittyä kuvia vain kun "tehdään" jotain tai ollaan jossain tms. Pitää korjata tämä tilanne pikimmiten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vauvavuodelta on kuvia AIVAN kaikesta, jopa ensimmäisestä haukotuksesta. Mutta nyt tulee otettua kuvia paljon huonommin perustein. Tavallaan onneksi, koneen kovalevy olisi tukossa jos olisin ottanut neljä vuotta yhtä paljon kuvia kuin lapsen ensikuukausina..

   Poista
 2. Ihana neitokainen :)

  Siellä joenvarrella ollessa voittekin tarkkailla näkyykö meidän esikoisen lähettämää pullopostia :D Tänään pisti poika pullon matkaan saa nähdä vastaako kukaan koskaan.. Mut ainakin oli jännää puuhaa pienen ihmisen mielestä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)