2.9.14

Pika-projekti ja ihanat kirahvit


Kävin rautakaupassa. Ostin viisitoista metriä köyttä. 

Mietin mennessäni, että olisinko ollut parempi puoliso, jos suostuisin olemaan kaikessa vähän enemmän tyttö. Jos pyytäisin apua kun tarvitsee käyttää vasaraa, sahaa, niittipyssyä. Jos huokailisin kauppakassien kanssa sen sijaan että kipaisen portaat ylös 40kg kissanhiekkaa käsissä - naapurin ilme oli taas näkemisen arvoinen..

Koska maitolasi on jo niin sanotusti kaatunut, otin työkalut kauniiseen käteen ja askartelin kissoille raapimapuun. Mokomat ovat teroittaneet kynsiään Tirpan sängyn tolppaan, eivätkä lopeta vaikka siihen mitä sivelisi. Tehtiin siitä sitten ihan luvallinen raapimispaikka.


Viisitoista metriä riitti lähes koko matkalle, ja niittejä napsuttelin alkuun ja loppuun useamman ja matkallekin muutaman. Viisi minuuttia ja homma valmis.


Ps. Ipana askarteli itselleen kirahvikoristeita, ihanan Ainon käsiala viehättää myös perheen pienimmäistä. Olin kyllä itsekin miettinyt, että noihin sängyn valkoisiin irtopaneeleihin olisi voinut taiteilla jotakin, mutta Tirpalla oli omat suunnitelmat.

12 kommenttia:

 1. Sinä tarvitset vaan miehen jonka itsetunto ei murene siitä jos nainen ottaa vasaran käteensä.
  Jospa semmonen kohta kävelisi nurkan takaa vastaan. Kaikkea hyvää eteenpäin.

  TTosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taidan tarvita vain itseni ja tyttäreni. <3 Ei ole tullut vastaan sellaista asiaa mihin ihan välttämättä tarvitsisin miestä rinnalleni.

   Poista
  2. Niin en tarkoita että tarvitsisit miestä hoitamaan yhtään mitään asiaa. Sen kyllä näkee että olet vahva ihminen mutta joskus sitä kaipaa ihan vain toista jakamaan ajatuksia ja niitä arjen hetkiä. En kyllä tiedä suoraan sanottuna alkaisinko itsekkään enää parisuhde vääntöön jos tämä päättyisi eroon.

   TTosi

   Poista
  3. Tämän saa pistää nuoruden tai kokemattomuuden tai lapsellisuuden piikkiin, mutta: Isäihminen liikuttaa minussa jotain niin syvällä, niin pohjia myöten, etten usko tälläistä rakkautta enää löytäväni, vaikka etsisin ihmisiän. Ja mihinkään vähempään en voisi tyytyä.

   Poista
  4. Minä ymmärrän tuon. Koen itse tunteneeni samoin poikaystävääni kohtaan ja olimme pari vuotta sitten samankaltaisessa tilanteessa kuin te nyt, mutta palasimme sitten yhteen. Mies ei silloin tiennyt, mitä halusi. Suhde oli ja on omalla tavallaan haastava, mutta eron aikaan minusta tuntui, etten voisi saavuttaa samaa tunnetta ja yhteyttä kenenkään muun kanssa tai sen löytäminen olisi toivottoman vaikeaa. Ei ole vielä selvinnyt olinko oikeassa. Meidän tapauksessa erolla oli paljon hyviä puolia, vaikka se silloin sattuikin. Minullakin on muuten tapana tehdä kaikkia hommia työkaluista riippumatta, ja ilmeisesti se voi välillä aiheuttaa tarpeettomuuden tunnetta miehissä. Voimia ja aurinkoa teille!

   Poista
 2. Täältäkään ei erityisen perinteistä naisellista naista löydy :D

  VastaaPoista
 3. Meistä naisista löytyy sisua ja sinniä! Me osataa mitä halutaan. Itse purin juuri jättitrampoliinin turvaverkkoinen kaikkineen. Lähetin miehelld töihin kuvan ja hän vastas: "Katoha kehveliä!" Näimpä, PÄÄTIN että nyt se lähtee varastoon ja näin kävi. :) Touhutessa tosiaan mietin minäki mihin niitä miehiä tarvitaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinkään niitä ei tarvita. Aika moneen niitä (sitä) kaipaisi.

   Poista
 4. Näin viime yönä unta sinusta. Pyöräilitte T:n kanssa laatikkopyörällä Oulusta Kuopioon ja keräsitte matkalta variksenmarjoja ilmeisesti mehua varten. Uni ehkä kuvastaa sitä, kuinka ihailtavan reippaina ja toimeliaina teidät näen. Ja tämä merkintähän todistaa aivan samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mahtavaa! :D Ihan en Oulusta Kuopioon (??) pyöräilisi tuolla painavalla laatikon penteleellä, mutta variksen marjamehu kuulostaa suunnitelmalta.

   Poista
  2. Minuakin alkoi kiehtomaan ajatus variksenmarjamehusta tuon unen myötä. En ole koskaan maistanut moista, mutta voisihan se olla hyvääkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)