31.10.14

Iltapäivä lähikuvissa
Arki näyttää joskus paremmalta lähikuvissa. Voin rajata kuvaan uuden teetuttavuuden joka tuoksuu huumaavasti päärynältä. Voin ottaa lähikuvan suolakiteistä pähkinöissä. Kirpeät satsumat ja ylirunollinen saksankielinen romaani sopivat täydellisesti yhteen. Lähikuvissa tälläinen seesteinen iltapäivä on ihan totta.


Samaan aikaan tiskikone odottaa tyhjentäjäänsä, tietokoneella soi "Kakkaa lumella", olohuoneessa tanssii päiväkodista kotiutunut ylienerginen avaruuskeijuprinsessa, kissat nahistelevat sohvapaikasta ja pyykkikone louskuttaa kylppärissä. Ajatus katkeaa viimeistään siinä vaiheessa kun lapsikin haluaa "mangariineja".

(Ilta)päivääkään en vaihtaisi pois.


//Kirja: Rabenliebe - Peter Wawerzinek

4 kommenttia:

 1. Olipas elämän makuinen postaus :D Mikähän lie tuo ääni joka meidänkin kylppärissä karjuu.

  TTosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä vaan mitään kuulu. ;) Aina soi klassinen musiikki vienosti taustalla kun lapsen kanssa siemaillaan luomulaatuista iltapäiväteetä..

   Poista
 2. *nauraa* Miten sun tekstin lukeminen saakin aina hyvälle tuulelle :)

  TTosi

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa kun pidät kielitaitoa yllä kirjojen avulla. Harmittaa kun oma saksankieli unohtui vaikka sen joskus jopa kirjoitti ylppäreissä ja osasi puhua:( Täällä roikkuu lepakot katosta ja mandariinin kuoret lojuvat pöydällä..saattaisivat nekin lähikuvissa (ja kuvaustaitoisen avulla) näyttää hohdokkaalta:) Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)