12.10.14

Pyjamapäiväletti

Meillä on Tirpan kanssa loma, viikon ylityövapaa. Pikkuneidillekin ylimääräiset vapaat tulevat ilmeisimmin tarpeeseen, koska lomatoiveita kysellessä hän ilmoitti haluavansa olla kotona pyjamissa ja katsoa pikkukakkosta. 

Hän aikoo makoilla sohvalla peiton alla kissamekossaan nahjustellen, mutta hiukset halusi kuitenkin lettikampaukselle. Neitikin on oppinut jo, ettei halua hiuksiinsa ketsuppia, puuroa tai muovailuvahaa päivän touhuista.


Unitakut selviteltiin Tangle Teezerillä ja Elivon selvityssuihkeella, kuten joka päivä. Ohuelle, takkuuntuvalle ja kihartuvalle hiukselle ja herkälle päänahalle en ole löytänyt parempaa yhdistelmää. 


Pisimmät kasvoille pyrkivät hiukset nappasin pienelle letille.


Ja letittelin sen taakse osaksi isoa lettiä. 


Otsahiukset ylttävät jo melkein korvan taakse. Ensi vuoden päiväkotikuvassa ei sitten olekaan mitään vinksinvonksin otsahiuksia tai kymmenen pinnin viritelmää. Otsalla oleva voimakas pyörre teki tästä päätöksestä helpon, vaikka tavallaan kaipaan sitä pikkutyttömäisyyttä, jonka tasaiseksi leikattu otsis tuo.
Muutkin hiukset ovat venähtäneet jo melkoiseen mittaan, kun kampaajalla käyminen on edelleen itkun ja parun takana. Prinsessahiuksien leikkaaminen tekee neidin mielestä fyysisesti kipeää, joten olen taas antanut asian olla.

Jos lukijoissa on muitakin pienten tyttöjen hiusjuttujen kanssa takkuilijoita, Pinterestistä löytyy paljon koko päivän kestävien lettikampausten ohjeita.

2 kommenttia:

 1. 'kissamekossaan nahjustellen' -ihana!
  Pitääkin kokeilla oman Pörrinkin hiuksiin sitä Elivoa kun näyttämämme Glissin suihkeet tuoksuvat niin kovin voimakkaasti.
  Mukavaa syyslomaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elivo on hyvin hentoisen tuoksuinen, vähän kirpeän omenainen. Ja tosissaan toimiva, ennen muuta.

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)