7.10.14

Taikakeijuballeriinaprinsessa

Siitä asti kun kruunu valmistui, on pienin näprännyt ylijäänyttä lankaa haikeana: Taikasauva sen olla pitäisi.

Koska lankaa (Novita Silver) oli jo kotona ja pitkäjänteisyys varsinaisiin käsitöihin minimilukemissa, lupasin tehdä taikasauvan. 
Nappasin käyttöön hyväksi havaitun lumihiutaleen virkkausohjeen ja askartelukaapista pyöröriman pätkän. Virkkasin pikaisesti tähtösen ja neuloin puurimalle pitkän "sukan", mutta viimeistelyvaihe antoi odottaa itseään muutaman päivän. Eilen sitten sain aikaisiksi tärkätä tähden Erikeepperillä (lopputulos on taipuisa) ja tänään sen kuivuttua ompelin vain kiinni varteen.

Tälläinen siitä tuli:


Hain lapsen päiväkodista taikasauva käsilaukussa, ja jotenkin se simsalabim taikoi tarhastalähtökiukuttelut pois. Joten tänään iltapäivällä meillä on asunut varsin hyväntuulinen taikakeijuballeriinaprinsessa. 

 Voi miten ihana taikakeijuballeriinaprinsessa, minun ihan ikiomani. En ehkä itse ole ihan sinut kaiken tämän kimaltavan, pinkin ja hörselön keskellä joka kolmevuotiaan lempparilistalle kuuluu, mutta on hellyyttävää katsoa lasta joka on itsetuntonsa huipulla. Hän osaa kaiken, on kaunis, ihana, kimaltava, ja ainakin keiju, balleriina ja prinsessa, yhtä aikaa. Talletan tämän vaiheen tulevaisuuden varalle, ehkä hän joku päivä kaipaa muistutusta siitä, miten ihana oikeasti onkaan.

16 kommenttia:

 1. Itku tuli. Olet ihana!! Kiitos tästä tekstistä <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana taikakeijuballeriinaprinsessa, ja hienot asusteet hänellä! :) Tuollaiset voisi itsekin väkertää, tosin sitä omaa taikakeijuani odotan ja toivon edelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lähetämme kovasti keijupölyä sinne suunnalle ja toivomme parasta. <3

   Poista
 3. Aivan huikea! Sekä prinsessa että äiti, jolla riittää jaksamista ja mielikuvitusta tehdä arjesta linnanjuhlaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat, ehkä itsekään en ihan kaikkeen prinsessailuun ja hörsellykseen luonnostaan taipuisi, mutta meillä asuu myös pieni prinsessa ja kaikenlaista taikasauvaa ta kruunua pitäisi olla, ei vaan taidot riitä noin hienoihin, vähän kade :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat oikeasti aika helpot, osaisitko jos tekaisisin ohjeen?

   Poista
 5. Oi kuinka ihana hän onkaan :) Oma keijuprinsessani saapui maailmaan eilen, mutta ei mene kuin silmänräpäys, kun hänkin on tuossa ihanassa iässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea omasta keijuprinsessasta, nautihan siitä käärösestä!

   Poista
 6. Mä olisin heti valmis tekemään tuollaiset prinsessakeijuihanuusleikkeihin jos tuo lapsi tahtoisi. Mä olin jo päättänyt ettei meille hankita sellaisia muovikruunuja yms. mutta noi, ihan vapaasti saa alkaa tuokin lapsi taikakeijuballeriinaprinsessaksi vaikka mä en ole yhtään vaaleanpunaisen ja blingblingin perään, mutta noi olis ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sekin hetki koita, meillä tämä prinsessakausi on vasta vuoden vanha! :D

   Poista
  2. Nyt mä len sitten täällä katsomassa mallia. Ensin se alkoi "äiti ainä olet pinsessa, minä olen lohipäämme, äääärrrr" mutta tänään piti äidin ja tuttären pukea hamert kjn oltiin kuulemma molemmat pinsessoja. Kiitos sun virkatun kruunun mä en ole kauhuissani vaan innoissani ja kaivelen koukkuja esiin.

   Poista
  3. Mahtavaa! :D Meillä esitettiin toive kultakruunusta ;)

   Poista
 7. Pikalukemisella kahlasin blogisi alusta tänne saakka ja monet tunnekuohut kävin matkalla läpi. Minäkin olen vauvani kanssa kaksin ja taistelen koko ajan pääni sisällä siitä mikä on suhteeni lapsen isään. Jo monta kertaa olen Game overia väläytellyt.. mutta se rakkauden prkl ei päästä helpolla irti... Tätä voimablogia tulee varmaan luettua jatkossakin. :) Mukavia syyspäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahdun aina suuresti, kun joku jaksaa lukea alusta tänne, uudet jutut menevät sitten oikeaan kontekstiin. Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)