30.11.14

Uusi suosikkimekko

Ostan harvoin itselleni "jotain kivaa". Sen kerran kun innostuin tästä mekosta, jäin jahkailemaan sovittamatta ostamisen, mahdollisen palauttamisen ja muun kanssa pitkäksi aikaa. Oma kokonikin ehti siinä välissä kertaalleen loppua verkkokaupasta. 

Perjantaina ystäväni kysäisi, joko ostin joululahjamekkoni. Lopetin miettimisen ja ostin tämän häneltä pois pyörimästä. Oversize mekot osaavat olla välillä hankalia kokoluokituksensa kanssa, mutta tämä oli nappiin. Pylly näkyisi kyllä jos pelkissä legginsseissä heiluisi, eli farkkujen kanssa itselläni tulee käyttöön, pitkäselkäinen kun olen.

Pahoittelen, asukuvat eivät ole alaani.

Olen kesän jälkeen laihduttanut yhden vaatekoon verran, ja siinä on lieveilmiönsä. Kurvikkaampana pukeuduin rennosti niin että ne kurvit todellakin näkyivät ja kuuluivat, kannoin mutkani ylpeänä. Nyt kapoisempana olen hirvittävän itsetietoinen siitä että vatsanahkani ei myötäile sisältöään, lanteilla on pehmeää ja rintaliiivit painavat selkään lokosia. 

Välillä mieli tekee tepposia kehonkuvalle.


Eilisiin avajaisiin pukeuduinkin tyytyväisenä tähän mekkoon, sen kun ei ole tarkoituskaan istua mistään kohtaa. Kyykistelin, kurottelin ja sylittelin vauvoja koko päivän miettimättä ulkonäköäni. Kaadoin kahvia, juttelin puodin asiakkaiden kanssa ja nautin olostani. Omissa töissäni olen piilossa ihmisiltä, ja usein äänekkäiden koneiden takia eristyksissä jopa työkavereiden välisistä keskusteluista. Huomaamattani minulla oli kaiken häsellyksen keskellä todella rento päivä. 

Illalla tuntui hankalalta jättää Helsinki ja palata omille kulmille. Täällä olen eri nainen.

Kesäinen kirppislöytö, Aarikan isot oranssit korvikset löysivät nekin kumppaninsa tästä mekosta.

Kokeilin, josko taika olisi mekossa eikä paikkakunnassa, ja lähdin museokorttelin joulutapahtumaan. Kieltämättä eilinen olo seurasi mukanani ja sekoittui jouluisaan tunnelmaan. Tässä mekossa on nyt hyviä fiiliksiä sisäänneulottuna, tiedän mitä pukea kun seuraavan kerran tarvitsen rohkeutta, hyvää oloa ja itsevarmuutta.

7 kommenttia:

 1. Nätti, se on turvavaate :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja sopii väreihisi mainiosti! Mistä ihanat kenkäsi?

  VastaaPoista
 3. Sopii siule tosi hyvin! Ite en ikinä voisi pukea tuommoisia "säkkejä" kun ne tekee tosi ison näköiseksi miut :D

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis mekko ja sopii sinulle vallan erinomaisesti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)