2.12.14

Ihana lauantai Ipanaisessa

Lauantai vierähti Helsingissä uuden Ipanaisen liikkeen avajaisissa, ja edelleen on siitä hykerryttävän hyvä mieli. Liike on itsessään tietysti ihana ja myytävät tuotteet huolella valittuja, mutta eniten olen vaikuttunut siitä, miten herttaiset ja välittömät omistajat uudessa liikkessä hääräävät. 

Oli ilo katsoa vierestä, miten suurella sydämellä nuo naiset tekevät työtään, ja miten lämpimästi jokainen asiakas otettiin vastaan. Olisinpa itse löytänyt vastaavan paikan ja nämä naiset kun Tirppa oli pieni, ja kaikki vielä uutta ja outoa. Olisin mieluusti istunut tässä liikkeessä kahvikupin verran, antanut Annin sylittää vauvaa ja Anun neuvoa kantoliinan kanssa. Olisin lähtenyt kotiin vähän jaksavampana äitinä.

Olemme tavanneet Annin kanssa muutaman kerran, ja Anun kanssa tasan kerran, mutta minä ja Tirppa sovimme sekaan kuin perunat soppaan. Sain tasapuolisesti haleja ja hihaan pyyhittyjä räkiä kaikilta lapsilta, ja sain kahvinkeittäjänä seurata avajaispäivää lähietäisyydeltä. Tirppa omi itselleen hovileikittäjän roolin, ja jaksoi olla iloinen, ystävällinen ja reipas koko päivän. Olen ehkä vähän ylpeä tuosta likastakin.

Kuvan ergonomisesta työasennosta nappasi Anna, kiitos!

Minun olisi tietysti blogistina pitänyt ottaa lähikuvia tuotteista, kunnollisia yleiskuvia liikkeestä ja kirjoittaa ylös muutamia faktoja. Onneksi esimerkiksi Anna (KLIK KLIK) on kirjoittanut kattavasti liikkeestä ja ottanut hyvin valottuneita kuvia myynnissä olevista ihanuuksista!

Minä otin edestakaisin hipsimisen lomassa lähinnä fiilistelykuvia, onneksi niillekin on paikkansa:


Taikahiekkaa lasten leikkinurkkauksella.

Sutinaa käytettyjen lastentarvikkeiden puolella.
Lapsilla oli aikaa ihailla lumisadetta.
Lounaaksi juoksin lapsille jotain mitä voi kokata vedenkeittimellä ja mikrolla. Kuulemma parasta ruokaa ikinä. 
Tirpan ensimmäinen pusu. Molemmilla oli molemmissa poskissa kirsikkatomaatit, tosi romanttista!

Hupeneva keksipino, ja äitien kahvihetki. Kirppistavarat pinoon, vauva tissille, kahvia kuppiin ja kengät pois jalasta. Ihanaa.
Ne kaksi kaunista naista, Anu ja Anni.
Ihan totta siellä oli tohinaa ovien avaamisesta viimeiselle minuutille asti.

Päivä oli antoisa, enkä olisi tahtonut lähteä ollenkaan kotia kohti. Valitettavasti täältä meiltä asti kertyy turhan paljon matkaakin edes viikottaisille visiiteille. Onneksi on akuuteille hankinnoille edelleen se nettikauppa ja Helsingin reissuja varten uusi osoite listalla. Ei jää viimeiseksi käynniksi.

Onnea ja menestystä uudelle liikkeelle!

Joko olette käyneet paikanpäällä?//Postauksesta ei ole mitään hyötyjä kirjoittajalle. Paitsi hyvä mieli.


2 kommenttia:

  1. Kävin avajaisissa, ja paikka oli tosiaan ihana! Melkein harmitti, etten ottanut lapsia mukaan, koska tuolla heilläkin olisi ollut mukavaa. Ihanan tilava kauppa! Pitää palata lasten kanssa sinne vielä ennen joulua. Näin sinutkin siellä kahvipannun kanssa juoksemassa, mutten tietenkään uskaltanut sanoa mitään. Keksit oli hyviä! :)

    VastaaPoista
  2. Keksit oli kyllä ihan huippuhyviä! Ne taisi mennä ihan viimeistä murua myöten ennen kuin suljimme liikkeen lauantailta. Tai meniköjän se viimeinen allekirjoittaneen kitusiin siinä istuskellessa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)