7.12.14

Sateenkaaren väreissä

Minulla oli ennen Tirpan syntymää kaksi toivetta lapsen vaatettamiseen:

1. Ei pinkkiä vaaleanpunaisella ja ripauksella liilaa
2. Ei sateenkaarenriemunkirjavaa

Ykkösen suhteen peli oli menetetty synnytyslaitokselta lähtien, ja sateekaarenkirjava tuntuu olevan tämän hetken listaykkönen pukeutumisessa. Pienillä poneilla televisiossa saattaa olla vaikutuksensa asiaan.

Onneksi on mummi, joka neuloo lapselle uuden villatakin kaikissa sateenkaaren väreissä. Lisäbonuksena siinä on "näääääin monta erilaista kimallusta"! Nyt joka aamulle löytyy ainakin yksi vaatekappale, joka täyttää kolmevuotiaan toiveet. Hyvästi vaatenarinat viideltä aamulla, ei tule ikävä.


Samaan aamunarinaan menee yleensä hiusten napominen leteille. Huomenna ajattelin nukkua viisi minuuttia pidempään, joten tein tälläisen useamman päivän kestävän päiväkotikelpoisen (voi nukkua tämä päässä, pitää pipoa, hiukset ei mene puurolautaselle) kampauksen. Kun kampaus oli valmis, Tirppa totesi, että uudet ponnarit sopii hyvin yhteen lempivillatakin kanssa.
En ole ihan samaa mieltä tämän yhdistelmän ihanuudesta, mutta jos saan maanantaina aloittaa työpäiväni ilman pienen naisen asukriisiä, olen ihan valmis vakuuttamaan, että tätä ihanampaa ei olekaan. 

Neonvärinen sateenkaari kymmenellä erilaisella kimalluksella.. pitäisi varmaan kokeilla toisiko se omaankin viikon aloitukseen jotain uutta energiaa?

6 kommenttia:

 1. Ihana Tirppa. Meillä alkaa olla pinkitys ohi nyt kun Pörri on 8,5v 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon todennut ystäväpiirin lapsissa samaa, koulu karsii pahimmat prinsessailut. :D

   Poista
 2. Käypäs kurkkaamassa mun blogista tämä postaus, siellä sinulle iloinen yllätys! :)

  http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi/2014/12/meidan-joulukorttikuvat-kuvausarvonnan.html

  VastaaPoista
 3. Onhan tietenkin Tirppa söpö tyttö, mutta oli pakko tulla kommentoimaan pikkuneidin näyttävän erittäin söpöltä viimeisessä kuvassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)