17.10.15

Kaikki syöpä ei ole pinkkiä

Olen joka vuosi ostanut jonkun Roosa nauha -tuotteen, ja hyvillä mielin kantanut oman pienen roposeni syöpätutkimuksen hyväksi kerättävään pottiin. Halusin tehdä niin tänäkin vuonna, enkä vähiten siksi, että oma rintasyöpäriskini on säteiden myötä pysyvästi erittäin korkea.

Jotenkin pinkin nauhan kantaminen tuntui silti hassulta. Kaikki syöpä kun ei ole pinkkiä, "oma" nauhavärini on vaalean vihreä. 

Sitten törmäsin FB:ssa yritykseen nimeltä INDIEband joka tekee upeita käsin tehtyjä rannekoruja mm. nahkanauhoista. Yrityksellä on oma Roosa nauha rannekorunsa, kaunis nahkanauhakoru, jonka tuotosta menee 10€ syöpätutkimukseen, ja vastaavasti tummanruskea koru Movemberia ajatellen. 


Tykästyin ajatukseen korusta niin paljon, että otin yhteyttä yritykseen josko he tekisivät minulle kampanjakorun vihreänä ja eri tekstillä. Ilokseni se järjestyikin ilman kommervenkkejä. Tekstiä mietin pitkään. Halusin jonkun voimalauseen, Just breathe, nyt on näin, Don't give up, stay strong, Not easy. Worth it., life is now.. Päädyin siihen, jota olen ajatellut ensimmäisestä heräämöpäivästä asti: Laske siunauksiasi, älä ongelmiasi. Kiitollisuus eletystä elämästä ja kaikesta jo saadusta, hyvästä ja asiantuntevasta hoidosta, ystävistä, perheestä, jokaisesta uudesta aamusta, se kantaa pidemmälle kuin yksikään carpe diem. Count your blessings.
Tämä postaus EI ole yhteistyöpostaus, vaan vilpitön ihastus uuteen koruuni ja vinkki teillekin, jos mikään virallisista Roosa nauha -tuotteista ei osu kohdalle. Roosa nauha -tuotteita löytyy todella erilaisia, kamppanjanauha taitaa olla tunnetuin, mutta valikoimaa on timanttisormuksista perunapussiin, ja niistä menee erisuuruisia summia syöpätutkimukseen. 


Ostitko pinkin nauhan rintapieleen vai ruusuja keittiöön?
Ja se olennaisin kysymys lokakuussa, tunnethan omat rintasi?

8 kommenttia:

 1. Tuo on kaunis! Itse hankin perinteisen merkin rintaan, mutta löytyy täältä myös fiskarsin kahdet vaaleanpunaiset saksetkin. Juuri eilen ajattelin sinua ja mitä sinne kuuluu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörin kotona toimettomana, kun kivut ja unettomuus vie toimintakyvyn, odotan ensimmäistä kontrolliaikaa että saan tietää auttoivatko sädehoidot mitään. :)

   Poista
 2. ihana koru ja ajatus! Tuin ite syöpäsäätiötä ostamalla pinkin Roosa-nauhan :) Tsemppiä sulle paljon <3

  VastaaPoista
 3. Todellakin kaunis tuo sinun korusi! Itse olen ostanut kaksi rintanauhaa ja monia, monia Roosa-heijastimia niin itselleni kuin lukuisille lapsille.

  Kaikkea hyvää sinulle ja koko teidän perheellenne. Olette ajatuksissani päivittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastimet ei ole osuneet ainakaan kaupassa omiin silmiini, muuten olisin varmaan sellaisen napannutkin! Piänpä silmät auki.

   Ja kiitos.

   Poista
 4. Ihana postaus ja kaunis koru! Tuo sun elämänfilosofia on niin rautaa - meillä muilla on susta niin paljon oppimista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie uskon ihan vakaasti siihen, että jokainen voi kattoa elämäänsä näin, kiitollisuuden aiheet edellä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)