17.2.16

Hyvien asioiden summaTalvi ei ole kohdellut meitä mitenkään hellästi. Tänään on kuitenkin kaunista, pienen pieni pakkanen, paljon valkeaa puuterilunta ja lämmittävää auringonpaistetta. Koska hyvät asiat tulevat aina kavereiden kanssa, Tirppa pääsi ulkoilemaan ystävänsä kanssa ja minä sain puhelun päivähoidosta, ja maaliskuusta alkaen meillä on taas päiväkotipaikka naapuritontin päiväkodissa, ja pystyn neitiä viemään sinne itse.

Olen kyllä iloinen, että T pääsee taas päiväkotiin, saa kaveriaikaa ja kodin ulkopuolista puuhaa ja iloinen siitä että minä saan taas parina päivänä viikossa muutaman tunnin lepoaikaa. Mutta samalla olo on todella haikea. Ehdimme tykästyä kovasti uuteen päiväkotiin ja sen henkilökuntaan, he ovat olleet isossa osassa siinä, että paletti on pysynyt kasassa. Onneksi heillä todellakin on sydän kultaa, ja saimme kutsun tulla käymään silloin tällöin, myös muuton jälkeen, koska he haluavat jatkossakin kuulla mitä meille kuuluu. Ehkäpä lähetämme kirjeitä sitten pohjoisista.


Seuraavat 6 kuukautta tulee olemaan haipakkaa saada kaikki palaset kohdalleen, joten äidin oma aika tulee tarpeeseen. Koulupaikan hakeminen vaatii opiskelua, muuttoa pitäisi valmistella, syöpäjutuista pitäisi selvitä, häät pitäisi suunnitella ja järjestää.. ja yllättäen vielä taidan saada mahdollisuuden ajokorttiinkin. Toki tässä sitten myös etsitään uutta kotia, pidetään peukkuja että miehen opiskelut sujuvat loppuun asti hyvin, järjestellään päivähoitopaikkaa melkein 900 kilometrin päähän ja ja ja.. huh. To do -lista on aika kauhistuttavan ja ihastuttavan pitkä.


Pitää uskoa siihen, että asiat järjestyvät kunhan tietää mitä haluaa ja avaa suunsa. Vaikka mahdottomaltahan se kuulostaa, että ihan todella kaiken tämän jälkeen minulla voisi vuoden lopussa olla ydinperhe, avioliitto, opiskelupaikka yliopistossa, ajokortti ja vielä pari isoa haavetta takataskussa.

Siihen menee vielä aikaa ja se vaatii paljon työtä, mutta onneksi on aikaa ja töitä olen tottunut tekemään ennenkin.

19 kommenttia:

 1. Voi hitto, ihania suunnitelmia. Ja paljon töitä edessä, mut mitä siitä kun töitä tekee ihanien asioiden eteen. ;) Onnea matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan sitä näitä ripotella pidemmällekin ajanjaksolle, mutta nyt mennään tällä ajalla mikä on annettu :)

   Poista
 2. Tervetuloa tänne pohjoiseen, ihastut varmasti tähän pieneen kylään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, kiitos. :) Miuta jännittää vaihtaa näin radikaalisti paikkakuntaa, mutta olen vakoillut facessa, siellä vaikuttaa olevan mukavia ihmisiä ja paljon tekemistä :D

   Poista
  2. Todellakin mukavia ihmisiä ja varsinkin auttavaisia,täällä on totuttu muualta tulleisiin. Ja tekemistäkin löytyy kunhan ei oo turhan vaativa... :D

   Poista
  3. Miuta saa sitten luvan kanssa vetää hihasta kaupan kassalla, ei tunneta sieltä vielä ketään!

   Poista
 3. Huh huh! Paljon tsemppiä kaikkiin järjestelyihin, mut muista ajatella itseäsikin sitten jossain välissä ja chillailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä välissä? :D For real, olen haaveillut melkein vuoden päivät sellaisesta hemmottelupäivästä, että tulis lääpityksi rasvoilla päästä varpaisiin, kävis hierojalla ja jossain hassuissa spa hoidoissa. :D Ikinä ei oo rahaa ja aikaakin niukasti

   Poista
 4. Onnea uusiin tuuliin elämässäsi! Saako kysyä, minne olette muuttamassa?
  Itsekin haaveilen paikkakunnan vaihdosta, mutta lapseni sairaudet pitävät meidät täällä Helsingissä ainakin niin kauan, kun hän tarvitsee erityisiä tukipalveluja. Valittettavasti kaikissa kunnissa ei vammaispalvelut toimi yhtä hyvin.t. Saila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napapiirille muutetaan, tarkempaa paikkakuntaa en kerro ennen kuin varmistuu muuttopäivää ja osoitetta myöten kaikki. :)

   Itseäkin kieltämättä vähän jännittää tuo sairaanhoitopiirin vaihtuminen, mutta koitan luottaa siihen että tarvii käydä vain kontrolleissa..

   Poista
  2. Tervetuloa Napapiirille, en keksi äkkiseltään parempaa paikkaa asua ;)
   En olisi sinuna huolissaan sairaanhoitopiirin vaihtumisestakaan. Tsemppiä.

   Poista
 5. Voi hurjaa, on teillä kaikkea suurta edessä. Upseerin vaimona saat varautua siihen, että kaikenlaisia muutoksia on luvassa tasaisin väliajoin. (T. Upseerin tytär ;)) Tsemppiä kaikkeen ja toivotaan, että kaikki menee hienosti, niin opiskelupaikan, sairauden kuin kaikkien muidenkin palasten osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varautunut, ja tavallaan odotankin sitä. Elämässä pysyy pieni jännitysmomentti :D

   Poista
  2. Elämän suolahan tuollaiset muutokset ovat. :)

   Poista
 6. Mahtavaa kuulla. Olet ansainnut kaiken hyvän, mitä tulevaisuus tuo tullessaan <3

  VastaaPoista
 7. Kuulostaako mukaville suunnitelmille!:) Saako udella mitä haet opiskelemaan? Kaikkea hyvää sinulle toivottaa pitkäaikainen lukijasi. Vaikutat valloittavalle persoonalle. <3

  VastaaPoista
 8. Olen eka kertaa sun blogissa ja kuulosti todella hurjalta muutos haipakalta, mitä kirjoitit ja vissiin on huolta ollut tässä aikaisemmin terveyden kanssa. Liityin lukijaksikin, kun kuulosti siltä että voisi kiinnostaa kuulla mitä teillä tapahtuu ja miten alkaa mennä. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno juttu lehdessä, sellainen positiivinen ja realistinen vaikkei varmasti aina siltä tunnu. Tulisipa nyt parempi vuosi tai vuosikymmeniä.

  VastaaPoista
 10. Upeaahan se on kokonaisena perheenä päästä aloittamaan elämää aivan uudessa paikassa! Kaikkea hyvää teille sinne jo etukäteen; sinun elämänasenteellasi kaikki tulee takuulla sujumaan loistavasti! Onnea! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)